Neler Yeni

STOKLAR NE ZAMAN YENİLENİCEK

yigitemre04

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yiğit Emre İşbilir
Merhabalar. ben pc almayı düşünüyorum. ama her mağazada stoklar boş . ne zaman dolucak bu stoklar???

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Merhabalar. ben PC almayı düşünüyorum. ama her mağazada stoklar boş . ne zaman dolucak bu stoklar???
Şuan alma. 2 Senedir Bilgisayar için bekliyorum alacağım derken corona çıktı. 5899TL fiyatına kadar düşen sistem corona sonrası 7200TL. Bekle Corona bitsin 1 ay sonra piyasa normale döner. Dolarda düşer sabırlı olmak lazım.

yigitemre04

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yiğit Emre İşbilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan alma. 2 Senedir Bilgisayar için bekliyorum alacağım derken corona çıktı. 5899TL fiyatına kadar düşen sistem corona sonrası 7200TL. Bekle Corona bitsin 1 ay sonra piyasa normale döner. Dolarda düşer sabırlı olmak lazım.
dolar yine artıcak diyorlar😕

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
dolar yine artıcak diyorlar😕
Evet artacak diyorlar ama düşecek de diyorlar :D Dolar düşmese bile dediğim gibi 5899tl lik cihaz 7200tl oluyor corona yüzünden. Coronanın bile büyük etkisi var. Bence zaten corona sonrası ülkelerin ekonomisi büyük zarara uğrayacağı için 3. Dünya Savaşı çıkabilir. Ufak bir kıvılcım yeterli olur koca bir savaşı patlatmaya.

yigitemre04

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yiğit Emre İşbilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet artacak diyorlar ama düşecek de diyorlar :D Dolar düşmese bile dediğim gibi 5899tl lik cihaz 7200tl oluyor corona yüzünden. Coronanın bile büyük etkisi var. Bence zaten corona sonrası ülkelerin ekonomisi büyük zarara uğrayacağı için 3. Dünya Savaşı çıkabilir. Ufak bir kıvılcım yeterli olur koca bir savaşı patlatmaya.
🙏🙏

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin
Boş hayaller kurmayın bence 😂 Dolar düşmez. Stoklarin ne zaman yenileneceğine gelirsek corona belasına bağlı olarak değişir

elysion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Apti
Bu zihniyetle daha bi 2 sene beklersin sen bence dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Atacem Atik
doların düşmeşini beklemeyin kampanya kovalayın. ve ben kendi görüşlerime göre bazı kanalların yaptığı hazır pcler yerine teker teker en ucunu bulup almak daha mantıklı

yigitemre04

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yiğit Emre İşbilir
doların düşmeşini beklemeyin kampanya kovalayın. ve ben kendi görüşlerime göre bazı kanalların yaptığı hazır pcler yerine teker teker en ucunu bulup almak daha mantıklı
gaming geceleri filan iyi olur aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş hayaller kurmayın bence 😂 Dolar düşmez. Stoklarin ne zaman yenileneceğine gelirsek corona belasına bağlı olarak değişir
🙏🙏

Top Bottom