Neler Yeni

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Arkadaşlar. Birkaç saat önceki 500gb SSD li olan modelde de aynısı oldu. Bu sefer 1TB olan modelde urunun fiyatının yazdıgı yere kadar geldim fakat ileri git dediğimde sepet ekranına geri sarıp sepetiniz boş diyor . Videolu kanıtı da var. Neden böyle Saçma bir şey var?

Bu 1TB olan modelde en azından satın al butonuna basabildim sepetteyken. Ama butona basar basmaz sepetiniz boş diyor.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Screenshot_2023-04-01-21-06-32-233_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar. Birkaç saat önceki 500gb SSD li olan modelde de aynısı oldu. Bu sefer 1TB olan modelde urunun fiyatının yazdıgı yere kadar geldim fakat ileri git dediğimde sepet ekranına geri sarıp sepetiniz boş diyor . Videolu kanıtı da var. Neden böyle Saçma bir şey var?

Bu 1TB olan modelde en azından satın al butonuna basabildim sepetteyken. Ama butona basar basmaz sepetiniz boş diyor.
Bende de aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
aynısı bende de oldu hocam kartı hazırladım sepet boş dedi sonra da stok yok dedi saat 21.00 da tam

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısı bende de oldu hocam kartı hazırladım sepet boş dedi sonra da stok yok dedi saat 21.00 da tam
Sepet kendi kendine nasıl silinir ya aklım almıyor :D hadi onu geçtim o sepeti de 1 adım geçtim fakat orda da otomatık sepete atıyor boş diye.

melihves2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
meli öztuna
ben sürekli denedim 1-2 kere bendede oldu ama alabildim

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
6 kez sepete ekledım. Sepete git dediğimde sepet boş

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Sinan
Yanlış Bilgilendirme
lan itopya sistemlerinde bile böyle bir şey görmedim. Akılları sıra 10 20 sistem koyup indirim yapıp kendi reklamlarını mı yapıyorlar. Sepet nasıl kendi kendine silinir. Resmen reklam vari dolandırıcılık

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
sadece bu modelde değil. Hali hazırda Zamlanan 500gb olan modelde de aynı sorun var. Sorun sadece o 1TB olan modelde yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
valla alamayacağız gibi duruyor maalesef

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
lan itopya sistemlerinde bile böyle bir şey görmedim. Akılları sıra 10 20 sistem koyup indirim yapıp kendi reklamlarını mı yapıyorlar. Sepet nasıl kendi kendine silinir. Resmen reklam vari dolandırıcılık
Dolandırıcılık demiyelim. Tamamı ile siteden kaynaklanan bir sorun.

Top Bottom