STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Ürün sepete eklenmez anlarım, sepete düşer hızlı davranmazsın gider anlarım da ödeme ekranında sepetten silinmesi komik değil mi?
ödeme ekranı gelmemiş ki????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla sırf güvenmediğim için almayı denedim aldım. Ne yapcam şimdi bilmiyorum :D

Her sistemde şu siteler dolandırıcı sayılıyor 😄 alan 5 alamayan 25 olunca hep kawga hep isyan.

monitörlü halini aldım saat 21 de hiç bakmadan ödemeye geçtim

Ekler

• 3CD039C6-FFB5-4CB2-BD20-5D2352D6F056.jpeg
    3CD039C6-FFB5-4CB2-BD20-5D2352D6F056.jpeg
    3.8 MB · Hit: 115
Stok 200 adet satışa açılıyor evet ama insanlar almayı 21.00 de alamayınca bırakıyor, en fazla 3-5 dk dk sonra herkes bırakıyor dakikada bir işlem hacmi var büyük alışveriş siteleri gibi değil onların kullandıkları sistem farklı ben siparişi 21.16 da oluşturdum ve aldım o saate kadar da denemeyi hiç bırakmadım defalarca denedim.

Stok 200 adet satışa açılıyor evet ama insanlar almayı 21.00 de alamayınca bırakıyor, en fazla 3-5 dk dk sonra herkes bırakıyor dakikada bir işlem hacmi var büyük alışveriş siteleri gibi değil onların kullandıkları sistem farklı ben siparişi 21.16 da oluşturdum ve aldım o saate kadar da denemeyi hiç bırakmadım defalarca denedim.
hocam şuana kadar deniyorum hep attı sepetten inşallah denk gelirim sabahta sorun çıktı alamadık

ödeme ekranı gelmemiş ki????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla sırf güvenmediğim için almayı denedim aldım. Ne yapcam şimdi bilmiyorum :D
nasıl gelmemiş kardeşim? Ödeme bilgileri ekranındayım işte kart bilgisi gireceğim ekrandayım ve bi bakıyorsun uyarı ürün fiyatı güncellendi :)

Da-c sistemi almıştım gencergamingden.Nasıl alabildiğimi kısaca anlatayım.Adres bilgileri vs vs önceden kaydetmiştim.Kredi kartı bilgilerini de masaüstüne bi yere yazdım.Ürünü ekleyince direkt kopyala yapıştırla hızlı bi şekilde girdim.Sms geldi yazdım aldım.Epey hızlı yaptım yani kredi kartı vs bilgilerini girmem saniyeler sürdü o şekilde alabilmiştim

Sepete attım alışverişi tamamla dedim kart bilgilerini gir e tıkladım olmadı :d

17.00 da ciktiginda sistem 2 saat denedim alamadim simdi 21.00da ciktigindada su zamana kadar denedim halada deniyorum ama alamadim😔😢 4 yildir bi sistem alamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,735
Üyeler
184,825
Son üye
mtn1543
Geri