stokta son 1 adet MSİ B550 gaming carbon wifi

Bu arada anakart da al sat için alıcaksanız hiç uğraşmayın 200-250 tl max kaar için 1000 türlü insanla uğraşıyorsun git gel falan bide aşırı durgun 2. El kolay satamazsınız
Zaten şuan x570 tomahawk anakart’ın ikinci eli 1700 tl civarı sizden bunu alıcağıma sırf kapalı kutu diye giderim onu alırım

Bu arada anakart da al sat için alıcaksanız hiç uğraşmayın 200-250 TL max kaar için 1000 türlü insanla uğraşıyorsun git gel falan bide aşırı durgun 2. El kolay satamazsınız
Zaten şuan x570 tomahawk anakart’ın ikinci eli 1700 TL civarı sizden bunu alıcağıma sırf kapalı kutu diye giderim onu alırım
Mantıken buda kapalı olacak.

Al sat için alsam mı

aslında benim anakartdan iyiymiş ama tasarımını sevmiyorum benim anakartın yerine alabilirim ama gerek yok elimdeki anakart da gayet güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alamıyorum limitttt yokkk
RevDeisDou şuan can çekişiyor anakart ona o anakarta bakıyor ve bir türlü satılmadığı için de içi içini yiyor :D

Mantıken buda kapalı olacak.
Yok zaten bu kapalı x570 tomahawk olanlar açık :D ben bunu kapalı kutu diye alıcağıma x570 tomahawk alırdım aynı fiyata ama o sadece örnek yani herkes 1 aylık ilanlara ölü ilan diyo da gerçekten ekran kartı dışında işlemciler falan 1 YILda bile satılmayabiliyor aşırı durgun piyasa al sat ile uğraşılmaz gerçekten hadi hazır sistem desek tamam da 3/4 bin tl kaar ama 250 tl kaar için çok yapılmaz gibi

Ne yasak kurbağa adam?
1622242113173.png

Bunu alım satım olarak algıladım.

Geri