Emektar PC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
mahalle bakkalı mı la buYa şuan elimde hazır para yok, satıcıyla konuşsam monitör ile takas alır mı acep
mahalle bakkalı mı la buYa şuan elimde hazır para yok, satıcıyla konuşsam monitör ile takas alır mı acep
1650 gaming x var elimde. Bunu aldım onu satarım.
İyi düşün![]()
kart yetiyor bana aslında ama tek fanlı gigabyte modeli yanıuor mübarek power limit 90 fan hızı 60 da (ki sesli) 74 dereceleri görüyor power limiti kaldırınca 80 i geçiyor.
SilindiYok reis direk sana veresiye defteri açar
1 ay sonra 3050 sistem 999,99 tlHatırlarmısınız 9,999 liraya 3050 sistem için insan izdiham yapmıştı itopya önlerinde birbiriyle kavga ediyordu. Şimdi çıksa yüzüne bakan olmaz adam akıllı. Çok değil 1 ay oldu olmadı yaşanalı bu olay. 1 ay sonra nerelerde oluruz fiyat olarak siz tahmin edin
tekrar fiyatlar artarHatırlarmısınız 9,999 liraya 3050 sistem için insan izdiham yapmıştı itopya önlerinde birbiriyle kavga ediyordu. Şimdi çıksa yüzüne bakan olmaz adam akıllı. Çok değil 1 ay oldu olmadı yaşanalı bu olay. 1 ay sonra nerelerde oluruz fiyat olarak siz tahmin edin
inventus.nerden aldınız
Darboğaz olur 1080p de. Ama kullanılır.ryzen 5 3600 ile 8+8 3200 ramlerde sıkıntı olurmu bu işlemciyle acaba genelde valorant r6 cs PUBG fps oyunları tarzı oynuyorumda.
iptal edecem ben galiba , çok sıkıştıracak beni kart taksit yapamadım, sizce ne yapayım ?![]()