❌İndirim Bitti! STOKTAAA YETİŞŞŞ Asus dual 6600xt 6.696TL Trendyol

Ulan ben bu kartın ortalama satış fiyatını 8200 ler falan sanıyordum 8900 müş en düşük. 2200 lira kafadan kar. :cool::cool:

Bu gidişle herhalde bu fiyatlara daha çok RX 6600 XT satılır mı ? Önümüzdeki günlerde anlayacağız. Fiyatlar dibe doğru gidiyor gibi herhalde Haziran gibi kurlarda anormal bir değişiklik olmaz ise fiyatlar ciddi anlamda uygun olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Fiyatlar aşağı doğru süzülüyor hadi bakalım.

Hatırlarmısınız 9,999 liraya 3050 sistem için insan izdiham yapmıştı itopya önlerinde birbiriyle kavga ediyordu. Şimdi çıksa yüzüne bakan olmaz adam akıllı. Çok değil 1 ay oldu olmadı yaşanalı bu olay. 1 ay sonra nerelerde oluruz fiyat olarak siz tahmin edin

Hatırlarmısınız 9,999 liraya 3050 sistem için insan izdiham yapmıştı itopya önlerinde birbiriyle kavga ediyordu. Şimdi çıksa yüzüne bakan olmaz adam akıllı. Çok değil 1 ay oldu olmadı yaşanalı bu olay. 1 ay sonra nerelerde oluruz fiyat olarak siz tahmin edin
1 ay sonra 3050 sistem 999,99 tl

tekrar fiyatlar artar

iptal edecem ben galiba , çok sıkıştıracak beni kart taksit yapamadım, sizce ne yapayım ? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,315
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri