Neler Yeni

Stoper olarak maçta ne yapmam gerekli?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tabii aramızda lisanslı futbolcu varsa orası ayrı :D
1623763384836.png

Biz niye varız ab

Yavuz241

80+ Bronze
Onu hocana sorman gerekmiyor mu? Tabii aramızda lisanslı futbolcu varsa orası ayrı :D
Hocalarım zaten taktiklerini veriyor ama ben aramızda bu işi yapanlar varsa onlardan da fikir almak istedim.

Emir Erol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Merhabalar. Kendi ilçemdeki U15 takımında as stoperim. Hocalar sürekli olarak maçın içinde neler yapmamız gerektiğini bizlere anlatıyor ama ben ekstra olarak araştırmak istedim. İnternette çok fazla konu bulamadım açıkçası. Bende sizlere sormak istedim. Stoper olmanın sırlarını benimle paylaşırsanız sevinirim.
bu videonun pique kısmını izle büyük takımların maçlarını her zaman izle stoperlerin ne yaptıklarına neden yaptıklarına dikkat et

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Takıma göre değişir, ön liberoyla oynuyorsan arkada kal, ofsaytı bozmadan çizgiyi korumaya çalış. Karşından gelen adama tekte girme, en ufak vücut çalımında kaleciyle karşı karşıya bırakırsın adamı gol yersin. Yanındaki stoperle her dakika konuş, her topta talimat ver. Sende bende diye bağırın, anlaşmazlık olmasın.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bak şimdi kardeşim yorgunluktan öldüm daha yeni mahalle maçı yaptık yanlış yazarsam kusura bakma.:D
Bir stoper vücudunu sağlam kullanabilmeli, yani her zaman topa müdahale yapmak da işe yaramaz bazen vücut koyman lazım adama.
Sakın ama sakın zorunda kalmadıkça topa/ayağa kayma, ayakta savunmanı yap.
Defans arkasına uzun top atman da önemli, oyun kurucu gibi yani.
Sorun olursa sorabilirsin, profesyonel değilim ama olmanın eşiğinden döndüm diyeyim.:D

Yavuz241

80+ Bronze
Bak şimdi kardeşim yorgunluktan öldüm daha yeni mahalle maçı yaptık yanlış yazarsam kusura bakma.:D
Bir stoper vücudunu sağlam kullanabilmeli, yani her zaman topa müdahale yapmak da işe yaramaz bazen vücut koyman lazım adama.
Sakın ama sakın zorunda kalmadıkça topa/ayağa kayma, ayakta savunmanı yap.
Defans arkasına uzun top atman da önemli, oyun kurucu gibi yani.
Sorun olursa sorabilirsin, profesyonel değilim ama olmanın eşiğinden döndüm diyeyim.:D
Ceza sahası yakınlarında çok zorunda kalmadıkça hep ayakta kalmaya çalışırım ama çok temiz kayarak müdahele yaparım. Kayarak müdahele ettiğim toplsrın hepsi bende kalır genelde.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ceza sahası yakınlarında çok zorunda kalmadıkça hep ayakta kalmaya çalışırım ama çok temiz kayarak müdahele yaparım. Kayarak müdahele ettiğim toplsrın hepsi bende kalır genelde.
O zaman iyi, ceza sahası içine adam ne kadar az girerse o kadar iyi olur bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom