tagmustafa
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
bütün önerilere açığım pc aldım alalı bi güzel story mode oynayamadım bf1 bf5 hariç
bioshock infinite yada yakuza serisi pc de 3 tane oyunu var sistemin yeni olduğu için hepsini sorunsuz açar(uhd630 yada vega 3 lü sistem toplamadıysan)bence yakuza 0 ı al gerisi gelir 16₺ civarına düşüyor yakuza 0bütün önerilere açığım PC aldım alalı bi güzel story mode oynayamadım bf1 bf5 hariç
bioshock infinite yada yakuza serisi PC de 3 tane oyunu var sistemin yeni olduğu için hepsini sorunsuz açar(uhd630 yada vega 3 lü sistem toplamadıysan)bence yakuza 0 ı al gerisi gelir 16₺ civarına düşüyor yakuza 0
Yeni çıkacak olan cyberpunk çok iyi bir tercih olur ama şuan mevcut olan detroit veya the complex, late shift gibi oyunları tercih edebilirsiniz.bütün önerilere açığım PC aldım alalı bi güzel story mode oynayamadım bf1 bf5 hariç
San andreasbütün önerilere açığım PC aldım alalı bi güzel story mode oynayamadım bf1 bf5 hariç
hitman 2 ücretsiz gözüküyor eksikleri neThe Forest
Hitman 2
Hitman: Absolution
Grafikler yüksek olunca fevkalade oluyor.
Yakuz kiwami 2 grafikleri iyi hikaye eh işte 2018 oyunu (oyun ps4 te 900p 30fps çalışıyor bu arada sistemi zorlar bence)daha yeni çıkmış şeylerden ve grafikleri baya iyi şeyler arıyorum daha çok
Rdr 2bütün önerilere açığım PC aldım alalı bi güzel story mode oynayamadım bf1 bf5 hariç
rıse of tomb raıder ve shadow of tomb raider grafik ve hikaye bakımından aşırı iyidirdaha yeni çıkmış şeylerden ve grafikleri baya iyi şeyler arıyorum daha çok