Rust, Valheimhocam oyunlarda nasıl yapmışlar yeteneklerimi test edicem
Diablo 4 dlc ile alınır dlcsiz alınmaz.Merhaba arkadaşlar 2 türün bi arada bulunmasına gerek yok ayrı ayrı olabilir hayatta kalma coopda olursa güzel olur önerilerinizi bekliyorum.
Bide Diablo IV alınır mı nasıl oyundur teşekkürler.
Hocam dlcsine bazıları kötü demiş bazıları iyi demiş anlamadım bide stratejide bilinenleride önerin ben bilmiyorum çünki bi tek hoi4üm var onuda oynamasını bilmiyorumDiablo 4 dlc ile alınır dlcsiz alınmaz.
Strateji olarak bilinen oyunları es geçip northgard önerebilirim çok unique bi gameplayi var. Total war serisini seviyorsan wahammer1-2-3 önerebilirim aşırı kapsamlı ve çok fazla nation oynayabiliyorsun. 3 oyunu alırsan hepsi birleşiyor. Hayatta kalma tarafında arkadaşlarınla oynucaksan seven days to die fena iyi.
Dlcye kötü denmesinin sebebi size de dediğim gibi dlcsiz OYUN YOK Diabloda valorant, lol gibi sezon sistemi var. Eğer dlc yoksa yeni sezonun contentlerini oynayamıyorsun. Buna ek olarak dlc oyunla aynı fiyata çıktı, kullanıcılar ayaklandı ondan düşük puanları.Hocam dlcsine bazıları kötü demiş bazıları iyi demiş anlamadım bide stratejide bilinenleride önerin ben bilmiyorum çünki bi tek hoi4üm var onuda oynamasını bilmiyorum
Sezon bitince bir daha mı para vermem lazım oynamak için dlcsiz versiyonunda sezon yok mu birde strateji önerir misiniz bilinende olur farketmezDlcye kötü denmesinin sebebi size de dediğim gibi dlcsiz OYUN YOK Diabloda valorant, lol gibi sezon sistemi var. Eğer dlc yoksa yeni sezonun contentlerini oynayamıyorsun. Buna ek olarak dlc oyunla aynı fiyata çıktı, kullanıcılar ayaklandı ondan düşük puanları.
Şöyle açıklayım ; sezon her zaman var ama eğer dlc sahibi değilseniz yeni sezonda gelen dlc ile alakalı şeyleri oynayamıyorsunuz bu da oyuna direkt etki ediyor dlc sahipleri atıyorum 100 gücü varsa sen dlc contenti oynayamadığın için 20-30 oluyor normal olarak. Tabi oyunda böyle güç vs gibi değil bu durum oyunu hiç bilmediğiniz için böyle açıkladım.Sezon bitince bir daha mı para vermem lazım oynamak için dlcsiz versiyonunda sezon yok mu birde strateji önerir misiniz bilinende olur farketmez
Hocam bu hoi4 büyük strateji olarak geçiyor galiba farkları ne normal strateji ileŞöyle açıklayım ; sezon her zaman var ama eğer dlc sahibi değilseniz yeni sezonda gelen dlc ile alakalı şeyleri oynayamıyorsunuz bu da oyuna direkt etki ediyor dlc sahipleri atıyorum 100 gücü varsa sen dlc contenti oynayamadığın için 20-30 oluyor normal olarak. Tabi oyunda böyle güç vs gibi değil bu durum oyunu hiç bilmediğiniz için böyle açıkladım.
Strateji tarafında da age of serisi yeni başlayanlar için çok iyi ve çok sarıyor, stratejiye giriş seviyesi efsane serilerden.
the forest güzel oyundur hocam oynamadıysanız coop oynayın derimMerhaba arkadaşlar 2 türün bi arada bulunmasına gerek yok ayrı ayrı olabilir hayatta kalma coopda olursa güzel olur önerilerinizi bekliyorum.
Bide Diablo IV alınır mı nasıl oyundur teşekkürler.
arkadaşlarla takılmalık hocam ya 2 kişi geneldeonline rekabetli mi olucak yoksa arkadaşlarla takılmalık mı
the forest hiç hoşuma gitmiyor garip bir biçimdethe forest güzel oyundur hocam oynamadıysanız coop oynayın derim