Neler Yeni

Stray almaya değer mi?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Cypherpunk al kanki efsane oyun hikayesi vs linç yemesinin sebebi buglar, çoğu kalkmış zaten ara sıra nadiren denk geliyor.
Mafia ve Assetto Corsa'yı çıkarıp Spider-Man yapıştır. Stray ise tercihe bağlı, bir indie oyuna 160 lira vermezdim şahsen.
Hocam spiderman konusunu açmıştım optimizasyon sorunu olduğunu öğrendim cyberpunk da aynı şekilde olmasaydı ikisinide alacaktım mafianın hikayesi bana güzel geliyor oynayacağım 2 saat beğenmezsem iade edeceğimiz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

600 TL yi çöpe atıyosun farkında mısın
Her oyun için konu açacağım sıkıntı yok :) Bana önerilenler bunlar.

KlausM

80+ Silver
Hocam spiderman konusunu açmıştım optimizasyon sorunu olduğunu öğrendim cyberpunk da aynı şekilde olmasaydı ikisinide alacaktım mafianın hikayesi bana güzel geliyor oynayacağım 2 saat beğenmezsem iade edeceğimiz zaten

Her oyun için konu açacağım sıkıntı yok :) Bana önerilenler bunlar.
usta yanlış anlama ama 600 tl oyuna verilmez yani...

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
usta yanlış anlama ama 600 TL oyuna verilmez yani...
Para konusunda sıkıntım yok Allah’a şükür. Yeni pc aldım sıfır. Oynayacak adam akıllı oyunum fazla yok. E ne olsun oyunlarda pahalı işte.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

TahinPekmez

80+ Silver
Merhabalar https://forum.donanimarsivi.com/kon...iniz-oyunu-yazin-can-sikintisi.578112/page-20 konumda (hala devam ediyor önerilerinizi yazabilirsiniz)
Stray’a bakacağım demiştim. Beğendim. 160tllik fiyatı değer mi? Ortlama kaç saat gider? Optimizasyon sıkıntısı var var mı? İmzamdaki sistem ile kaç fps alırım yazabilir misiniz? Sepetimi eklere bırakıyorum.
Stray'ı dün bitirdim 5 buçuk saatte bitti, kimi sonunda ağladım falan demiş ama beni etkilemedi. 160 TL kesinlikle etmez. 50 TL altına düşünce alınır. Hikayesi orta, insan merak ediyor kedi robot ne alaka diye. Bulmacaları çoooook kolay. Sadece bir yerinde ciddi optimizasyon sorunu var.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Merhabalar https://forum.donanimarsivi.com/kon...iniz-oyunu-yazin-can-sikintisi.578112/page-20 konumda (hala devam ediyor önerilerinizi yazabilirsiniz)
Stray’a bakacağım demiştim. Beğendim. 160tllik fiyatı değer mi? Ortlama kaç saat gider? Optimizasyon sıkıntısı var var mı? İmzamdaki sistem ile kaç fps alırım yazabilir misiniz? Sepetimi eklere bırakıyorum.
Stray alınabilir güzel bir oyun, ben 5 saatte falan bitirdim kısa ama değer yani. Diğer oyunları almanı önermem o fiyata indirimlerde çok fazla oyun alınır.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Stray'ı dün bitirdim 5 buçuk saatte bitti, kimi sonunda ağladım falan demiş ama beni etkilemedi. 160 TL kesinlikle etmez. 50 TL altına düşünce alınır. Hikayesi orta, insan merak ediyor kedi robot ne alaka diye. Bulmacaları çoooook kolay. Sadece bir yerinde ciddi optimizasyon sorunu var.
Tamam hocam teşekkürler. Almamakta karar kıldım.

Stray alınabilir güzel bir oyun, ben 5 saatte falan bitirdim kısa ama değer yani. Diğer oyunları almanı önermem o fiyata indirimlerde çok fazla oyun alınır.
İndirim bekliyorum hocam. Next festte yarı fiyatına düşebiliyor oyunlar.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Güçlü bir sistemin varsa optimizasyon sorunlarını dert etme. Zaten öyle aman aman bir performans sorunu yok Spider-Man'in.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Güçlü bir sistemin varsa optimizasyon sorunlarını dert etme. Zaten öyle aman aman bir performans sorunu yok Spider-Man'in.
İmzamdaki sistem ile oynuyorum hocam. Yine de biraz beklemek en iyisi. Belki güncellemeyle düzeltirler.

Shaco

80+ Bronze
Direksiyon seti almadan asetto corsa da modlar ile sarar umarım. Rdr2 için indirim bekliyorum geldiği an alacağım. Next fest tarihi ise
Takviminize not düşün! Next Fest,
3 Ekim 2022 TSİ 20:00'de başlayacak ve
10 Ekim 2022de aynı saatte sona erecek.
Kol varsa joystick ile keyif alırsın bi nebze ama klavyeyle olmaz direk söyleyeyim

Top Bottom