- Konu Sahibi Konu Sahibi
Part 2 efsane hocamYıllar önce ps3 de oynamıştım çok iyi oyun be
Part 2 efsane hocamYıllar önce ps3 de oynamıştım çok iyi oyun be
Öyledir evet bağımlılık yaparŞuan ikinci elden ps3 alıp baştan sona tekrar oynayasım geldi
Sepetterdr2 öneririm oynamadıysan
Ayay yok öyle oyunları sevemem vallaAlien İsolation.
Uzaylı karakterin insana pisikoloji etki etmesi hayli fazla. her şey tıkırında 10/10 ama Korkudan oyunu sona kadar bitiremedim
Karakterin Yapay zekası fena yapılmış.
Şöyle masanın altında saklanayım diye düşünürsen kokunu farkedip bi süpriz yapar sana bir anda. Masanın altından seni çekip çıkarır
Çok eğlenceli. Hatta ELradarı var onun dit dit sesi bile baya uzaktan çekiyor uzaylıyı kendine
stranded deep ( hayatta kalma ) , the forest ( hayatta kalma ) , devour ( korku ), forza 5 ( araba )———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim.
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez
Oynadığınız oyunları önerirseniz sevinirim.
oyunun amacını açıklayarak önerirseniz iyi olur. Sepetimde RDR2, CP 2077 ve Mafia Dfntv Edition var. Önermeyin lütfen
(steam hesabını atmak isteyen konuşma kısmından atabilir onun içindende seçebilirim)
———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
oyunun amacını açıklayarak önerirseniz iyi olur. Sepetimde RDR2, CP 2077 ve Mafia Dfntv Edition var. Önermeyin lütfen
(steam hesabını atmak isteyen konuşma kısmından atabilir onun içindende seçebilirim)
cod mw serisi oynmadıysanız şiddetle öneririm hikayeyi takip edince cok zevkli 3.oyunun tr seslendirmesi olması lazımdı———-
———-
Kısaca şöyle diyim;
Forza 4 var 5e gerek yok bencestranded deep ( hayatta kalma ) , the forest ( hayatta kalma ) , devour ( korku ), forza 5 ( araba )
Bakacağımcod mw serisi oynmadıysanız şiddetle öneririm hikayeyi takip edince cok zevkli 3.oyunun tr seslendirmesi olması lazımdı
age of empires 3 ü oynaıdm crakli ortalama 1000 1200 saatim vardır osmanlıda arkadaşlarla oynması zevkli ama bir o kadarda kafa yoran bir oyundur———-
———-
Kısaca şöyle diyim;
Ben gta tarzı bir şey arıyorum hocam yaage of empires 3 ü oynaıdm crakli ortalama 1000 1200 saatim vardır osmanlıda arkadaşlarla oynması zevkli ama bir o kadarda kafa yoran bir oyundur
Whatch dogs 1Ben gta tarzı bir şey arıyorum hocam ya
2si var hocam.Whatch dogs 1
2 yi oynadım ama sevmedim.