- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç duymadımRage 2
Hiç duymadımRage 2
Videosuna bak hele aşırı iyi oyun.Hiç duymadım
Tamam bakarımVideosuna bak hele aşırı iyi oyun.
Onu beğenmedim yaDishonored serisi
Gta tarzı mı o hocamMirror's Edge
Enis kiraz oğlu varken !Hikayesi yok denecek kadar önemsiz. Pinti pandanın videolarına bakıp hoşuna giderse alırsın.
Hiç bir videosunu kaçırmamEnis kiraz oğlu varken !
Hocam cs yi biraz fazla oynamışsınız sanki———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim.
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez
Oynadığınız oyunları önerirseniz sevinirim.
oyunun amacını açıklayarak önerirseniz iyi olur. Sepetimde RDR2, CP 2077 ve Mafia Dfntv Edition var. Önermeyin lütfen
(steam hesabını atmak isteyen konuşma kısmından atabilir onun içindende seçebilirim)
Valla ıço ıyunlara pek sevgim yok gta ets tarzı onun için öneri konusu açtım sıkılıyorum. şu aralar forzaya sardımHocam cs yi biraz fazla oynamışsınız sanki
Mirror's Edge hikayeli kaçış oyunu catalict diye yeni bir oyunda çıktı sanırım ben şuan eskisiini oynuyorum ses efektleri grafikleri falan hâlâ taş gibiValla ıço ıyunlara pek sevgim yok gta ets tarzı onun için öneri konusu açtım sıkılıyorum. şu aralar forzaya sardım
Gta tarzı benim işime pek yaramıyor hocamMirror's Edge hikayeli kaçış oyunu catalict diye yeni bir oyunda çıktı sanırım ben şuan eskisiini oynuyorum ses efektleri grafikleri falan hâlâ taş gibi