Öneri Canım Sıkıldı Oyun Önerir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Her oyun için ayrı ayrı alınır mı konusu açıyorum hocalar.

Daha öneriniz varsa yazabilirsiniz. Konu uzadıkça uzuyor maşallah.

the elder scrolls v: skyrim öneririm açık dünyalı hikayeli falan. Bunun güzel grafiklisi ve 3 dlc li versiyonu 70-80 oluyor indirimde, düz skyrim her zaman 31 tl.
mount and blade warband
the long dark
dying light

the elder scrolls v: skyrim öneririm açık dünyalı hikayeli falan. Bunun güzel grafiklisi ve 3 dlc li versiyonu 70-80 oluyor indirimde, düz skyrim her zaman 31 TL.
mount and blade warband
the long dark
dying light
Son 2ye baktımda beğenmedim maalesef

Rdr2: açık dünyası mükemmel at sürmek falan çok zevkli
witcher 3: hikayesi, yan görevleri içindeki espriler falan aşırı hoşuma gitmişti en sevdiğim oyun bence kesinlikle oynanması lazım
a plague tale innocence: hikayesi kaplamaları vs. çok güzel hikaye sunumu çok tatlı sonu pek tatmin etmedi ama gizlilik oyunu heyecanı güzel veriyor
ori and the will of the wisps: başyapıt kendi türünün en iyi oyunu 2d oyunlara bakış açımı değiştirdi
the last of us: duyguyu çok iyi veriyor hikaye anlatımını falanda çok beğenmiştim

Rdr2: açık dünyası mükemmel at sürmek falan çok zevkli
witcher 3: hikayesi, yan görevleri içindeki espriler falan aşırı hoşuma gitmişti en sevdiğim oyun bence kesinlikle oynanması lazım
a plague tale innocence: hikayesi kaplamaları vs. çok güzel hikaye sunumu çok tatlı sonu pek tatmin etmedi ama gizlilik oyunu heyecanı güzel veriyor
ori and the will of the wisps: başyapıt kendi türünün en iyi oyunu 2d oyunlara bakış açımı değiştirdi
the last of us: duyguyu çok iyi veriyor hikaye anlatımını falanda çok beğenmiştim
Last of us 2 pcye gelince kaçırmam.

Rdr2
Crysis
Gta5
Cod modernwarfare

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,715
Üyeler
186,525