A way out———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim.
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez
Oynadığınız oyunları önerirseniz sevinirim.
oyunun amacını açıklayarak önerirseniz iyi olur. Sepetimde RDR2, CP 2077 ve Mafia Dfntv Edition var. Önermeyin lütfen
(steam hesabını atmak isteyen konuşma kısmından atabilir onun içindende seçebilirim)
Yakuza serisine bakabilirsin dicemde 250 lira pahalı game passden oynuyorum dün başladım 2 aylık beleşe 250 lira verilmez 1 oyuna bence 1998 veya 2008 yapımı olması lazım ama geçen sene çıkmış oyunların grafikleri gibi oynarken şaşırdım baya sarıyor hikayesi güzelGta tarzı oyunlar bakıyorum hocam onları beğeneniyorum
Hocam solo oynayamıyormuyuz bu oyunu ekranı 2 ye bölmeden falan sistemim imzamda bide bakabilirsen rica etsem oynatır mıA way out
Oynatır diye düşünüyorum bul bı arkadaşını ister uzaktandister aynı pc den oyna müthiş oyun. Keşke unutsamda tekrar oynasam dediğim oyunlarda biriYakuza serisine bakabilirsin dicemde 250 lira pahalı game passden oynuyorum dün başladım 2 aylık beleşe 250 lira verilmez 1 oyuna bence 1998 veya 2008 yapımı olması lazım ama geçen sene çıkmış oyunların grafikleri gibi oynarken şaşırdım baya sarıyor hikayesi güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam solo oynayamıyormuyuz bu oyunu ekranı 2 ye bölmeden falan sistemim imzamda bide bakabilirsen rica etsem oynatır mı
Yakuza serisine bakabilirsin dicemde 250 lira pahalı game passden oynuyorum dün başladım 2 aylık beleşe 250 lira verilmez 1 oyuna bence 1998 veya 2008 yapımı olması lazım ama geçen sene çıkmış oyunların grafikleri gibi oynarken şaşırdım baya sarıyor hikayesi güzel
Hocam solo oynayamıyormuyuz bu oyunu ekranı 2 ye bölmeden falan sistemim imzamda bide bakabilirsen rica etsem oynatır mı
A way outu daha önce oynayıp beğenmiştim yakuzayı da eskiden psden oymamıştım ama beğenmemiştim teşekkürlerA way out
Bakacağımassetto corsa
rust
elden ring sarar———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
oyunun amacını açıklayarak önerirseniz iyi olur. Sepetimde RDR2, CP 2077 ve Mafia Dfntv Edition var. Önermeyin lütfen
(steam hesabını atmak isteyen konuşma kısmından atabilir onun içindende seçebilirim)
Umarımelden ring sarar
spidierman———-
———-
Kısaca şöyle diyim;
Pc gelince bakacağım hocamLast of us
Listemde varspidierman
Yıllar önce ps3 de oynamıştım çok iyi oyun bePc gelince bakacağım hocam
Listemde var