Neler Yeni

Strep A Virüsü Ülkemizde Göründü!

Bakan Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamaya göre bu hastalık boğaz iltihabı veya ciltte enfeksiyon ile kendisini gösteriyor. Hastalık öksürme ve hapşurma ile yayılıyor. İlaç tedavisine başlandıktan 24 saat sonra bulaşıcılığı kalmıyor. Hastalığın belirtileri ise;
-Genellikle seyri hızlı bir şekilde ilerleyen yoğun boğaz ağrısı.
-Ağrılı yutkunma, yutkunmada zorlanma.
-Mide ağrısı.
-İştahsızlık.
-Bademciklerde şişme, kızarma ve beyaz renkte iltihaplanma.
-Boyunda lenf bezi şişmesi.
-Burun akıntısı ve mukus.
-Yüksek ateş.
-Şiddetli baş ağrısı.
-Vücutta döküntü veya kaşıntı.
-Özellikle küçük çocuklarda bulantı veya kusma.
-Vücutta kas veya eklem ağrıları.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav yeter yeter daha yeni corona bitti durun bi.
Hafif hastalık sanırım hocam hiçbir yerde ölümcül olduğu yazılmamış ama yine de dikkat etmek lazım. Yani tahminimce ülkeyi kapanmaya götürmez.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hafif hastalık sanırım hocam hiçbir yerde ölümcül olduğu yazılmamış ama yine de dikkat etmek lazım. Yani tahminimce ülkeyi kapanmaya götürmez.
Ölümcül değil ama öldürüp diriltiyor o derece kendim yaşadığım için söylüyorum ölsem daha iyi korona daha hafif geçiyor

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
ben de tatil boyu boğaz ağrısı ile uğraştım bıçakla kesip kurtulayım diyordum sadece bende mi var diye düşünüyordum lanet şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de tatil boyu boğaz ağrısı ile uğraştım bıçakla kesip kurtulayım diyordum sadece bende mi var diye düşünüyordum lanet şey
yeni yeni geçiyor bak tatilin başından beri, bir gün geçti anında geri başladı

Bakan Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamaya göre bu hastalık boğaz iltihabı veya ciltte enfeksiyon ile kendisini gösteriyor. Hastalık öksürme ve hapşurma ile yayılıyor. İlaç tedavisine başlandıktan 24 saat sonra bulaşıcılığı kalmıyor. Hastalığın belirtileri ise;
-Mide ağrısı.
-İştahsızlık.
-Yüksek ateş.
-Şiddetli baş ağrısı.

bu arada boğaz ağrısıu için sıcak içmeyin ılık için sıcak daha da beter yapıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de sömestr başı vardı çoğu belirtisi, 3-5 günde boğaz ağrısı geçti fakat hala kafamın sağ arka kısmında ara ara gelen bir ağrı var.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bende de sömestr başı vardı çoğu belirtisi, 3-5 günde boğaz ağrısı geçti fakat hala kafamın sağ arka kısmında ara ara gelen bir ağrı var.
ben kafayı yiyecem geçti 1 gün öyle durdu sonra geri başladı valla delirecem artık

ben kafayı yiyecem geçti 1 gün öyle durdu sonra geri başladı valla delirecem artık
evde kısa kollu oturuyorum arada soğuk oluyor üşütmüşsün diyorlar ondan olur mu

Geçmiş olsun hocam. Bende durduğu günden beridir hiç boğaz ağrısı gelmedi, sabahları gelip su içince giden hafif bir boğaz ağrım var sadece. Dinlenmekten başka bir şey yaptığımı hatırlamıyorum maalesef.

evde kısa kollu oturuyorum arada soğuk oluyor üşütmüşsün diyorlar ondan olur mu
Soğuk algınlığı da olabilir hocam sizinki doktora gitmenizde fayda var. Testi zaten corona testiyle benzermiş.

DaffyGraphic

80+ Silver
-Mide ağrısı.
-İştahsızlık.
-Yüksek ateş.
-Şiddetli baş ağrısı.

Azerbaycandada var, koronadan beter bu varya. Çok kötü

Azerbaycandada var, koronadan beter bu varya. Çok kötü
Hastalığı atlatanlar ne diyor hocam? Sömestr'ın ilk 3-5 günü bende bu hastalığın bir kaç belirtisi vardı. İsterseniz belirtilerimi de söylerim.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
grip işte :D coronayı da abarttılar millete aşıları yapıp neyi olduğu belli olmayan vücuda etkisi çok büyük olan bir sıvıyı enjekte ettiler ve milyar dolarlar kazandılar abartmaya gerek yok bazı virüsleri

Top Bottom