Autobahn Swimmer
80+
Çok üst düzey bir sıvı soğutma değilse sıcaklıklar normal diye düşünüyorum.Selamın aleyküm iyi akşamlar.
Bayadır stres testi yapmıyordum yapayım dedim 86 derece gördüm korkup kapattım. Ryzen 7 3700x X-570A PRO 240MM SIVI SOĞUTMA. Sizce nedeni nedir ? Bilgisayara bir şey olmuş mudur ?
hocam şu an sadece opera açık 47 derece fakat stres testini açınca 86'ya geldi korkup hemen durdurdum bir anormallik olabilirÇok üst düzey bir sıvı soğutma değilse sıcaklıklar normal diye düşünüyorum.
1 sene oldu daha bilgisayarı alalı sizce normal mi?bir şey olmamıştırda temizlik yapın ve termal macun değişimi yaapın bu havalarda normal
şu an 47 derece meselaÇok üst düzey bir sıvı soğutma değilse sıcaklıklar normal diye düşünüyorum.
termal macun değişimi bence 2 3 ay da bir yapılması lazım 1 sene uzun süre bana görehocam şu an sadece opera açık 47 derece fakat stres testini açınca 86'ya geldi korkup hemen durdurdum bir anormallik olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 sene oldu daha bilgisayarı alalı sizce normal mi?
86 derece stres testinde gayet normal.hocam şu an sadece opera açık 47 derece fakat stres testini açınca 86'ya geldi korkup hemen durdurdum bir anormallik olabilir
1 sene oldu daha bilgisayarı alalı sizce normal mi?
şu an 47 derece mesela Alıntıyı görüntüle
cooler master masterliquid 240mmHangi sıvı soğutma tam olarak?
86 derece stres testinde gayet normal.
O zaman gayet normal. Endişe edilecek bir durum yok.cooler master masterliquid 240mm
o zaman şöyle bir soru sorayım kaç dereceye kadar normal?O zaman gayet normal. Endişe edilecek bir durum yok.
95'i görmese iyi.o zaman şöyle bir soru sorayım kaç dereceye kadar normal?
95i geçmediği sürece sorun olmaz. Hatta AMD nin koyduğu sıcaklık limiti 105 derece ama o biraz fazla tabio zaman şöyle bir soru sorayım kaç dereceye kadar normal?
95'i görmese iyi.
95i geçmediği sürece sorun olmaz. Hatta AMD nin koyduğu sıcaklık limiti 105 derece ama o biraz fazla tabi![]()
son testimtermal macun değişimi bence 2 3 ay da bir yapılması lazım 1 sene uzun süre bana göre