Halloween
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
Fiyat çok iyi geldi dayanamadım peşin fiyatına 3 taksit ile satın aldım. İş bankası maximum olanlara ise 1000 TL ekstra indirim + 250 tl maximum puan veriyor bugün son gün. Garanti bonus kartı olanlarada bonus puan veriyor.
Adem Helvacı bu marka hakkında yorumunu okudum Fobem ve Strong aynı marka olup eski uydu alıcıları üreten eski bir firmaymış. Onvo , Sunny , Axen gibi markalar ile eş değer bir ürünmüş. Bu fiyata 50 inç tv bile bulamazsınız.
www.pazarama.com
Adem Helvacı bu marka hakkında yorumunu okudum Fobem ve Strong aynı marka olup eski uydu alıcıları üreten eski bir firmaymış. Onvo , Sunny , Axen gibi markalar ile eş değer bir ürünmüş. Bu fiyata 50 inç tv bile bulamazsınız.
STRONG MT55EG8000QF 55’’ 140cm Ekran FRAMELESS QLED 4K Ultra HD Google TV Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
STRONG MT55EG8000QF 55’’ 140cm Ekran FRAMELESS QLED 4K Ultra HD Google TV ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla STRONG MT55EG8000QF 55’’ 140cm Ekran FRAMELESS QLED 4K Ultra HD Google TV fırsatlarını kaçırma.