🔥İndirim STRONG 55 inc 140cm QLED 4K Ultra HD Google TV 11.625 TL !!

Halloween

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Fiyat çok iyi geldi dayanamadım peşin fiyatına 3 taksit ile satın aldım. İş bankası maximum olanlara ise 1000 TL ekstra indirim + 250 tl maximum puan veriyor bugün son gün. Garanti bonus kartı olanlarada bonus puan veriyor.

Adem Helvacı bu marka hakkında yorumunu okudum Fobem ve Strong aynı marka olup eski uydu alıcıları üreten eski bir firmaymış. Onvo , Sunny , Axen gibi markalar ile eş değer bir ürünmüş. Bu fiyata 50 inç tv bile bulamazsınız.

Fiyat çok iyi geldi dayanamadım peşin fiyatına 3 taksit ile satın aldım. İş bankası maximum olanlara ise 1000 TL ekstra indirim + 250 tl maximum puan veriyor bugün son gün. Garanti bonus kartı olanlarada bonus puan veriyor.

Adem Helvacı bu marka hakkında yorumunu okudum Fobem ve Strong aynı marka olup eski uydu alıcıları üreten eski bir firmaymış. Onvo , Sunny , Axen gibi markalar ile eş değer bir ürünmüş. Bu fiyata 50 inç tv bile bulamazsınız.

Ayakları hiç sağlam gelmedi ya, duvara asıp falan kullanmak sanki bu tarz bir tvyi daha mantıklı. En ufak bir şeyde kendini yere atacakmış hissi aldım :D

Epey'de birisi bunu yazmış, bu televizyon bana biraz şüpheli geldi...
Evet o yorumu gülerek okuyup geçtim 😀 bir sürü Android TV box kullandım. Bi okadar da Android 4k TV kullandım. Aida 64 donanım özelliklerini gösteren uygulamayi isterseniz 8K TV açın yine orada 1920 1080 gösteriyor. Bütün aldığım 4K TV ve TV boxlarda hep 1920 1080 göstermiştir. O uygulamanın açarken kendi çözünürlüğü yahu. Bu cahil insanda her yere bunu yazmış bilip bilmeden. Sizde sazan gibi atlayıp hemen inandiniz.

Bunu alacağınıza tüplü TV alın

Yarın kargoya verse salı günü gelir. Gelsin tüm detayları yazarım size. Özellikle çok çabuk gaza gelen cahil insan topluluğuna çözünürlük hakkında detaylı görseller atıcam buraya.

Çin'de başka markalara üretim yaptırdıkları belli. Kalitesizlik havası var ben güvenmezdim. Next gibi en azından kimlere üretim yaptırdıklarını bildiğimiz markalardan alırdım.
Yani bu fiyat bandına inilecek ise en azından next almak daha mantıklı . sonuçta tv alınıyor bütçe az olabilir ama biraz kullan at bir şey değil 2-3 k daha ekleyip bilindik marka alınabilir .

Yarın kargoya verse salı günü gelir. Gelsin tüm detayları yazarım size. Özellikle çok çabuk gaza gelen cahil insan topluluğuna çözünürlük hakkında detaylı görseller atıcam buraya.
Tamam siz bilirsiniz bir şey diyemeyeceğim ben sadece sizi uyardım o kadar.

Geri