🔥İndirim STRONG 55 inc 140cm QLED 4K Ultra HD Google TV 11.625 TL !!

Evet o yorumu gülerek okuyup geçtim 😀 bir sürü Android TV box kullandım. Bi okadar da Android 4k TV kullandım. Aida 64 donanım özelliklerini gösteren uygulamayi isterseniz 8K TV açın yine orada 1920 1080 gösteriyor. Bütün aldığım 4K TV ve TV boxlarda hep 1920 1080 göstermiştir. O uygulamanın açarken kendi çözünürlüğü yahu. Bu cahil insanda her yere bunu yazmış bilip bilmeden. Sizde sazan gibi atlayıp hemen inandiniz.
hocam bende philips android tv var, aida 64 çözünürlüğü 3840x2160 gösteriyor.

Alan kişilerden biri yoruma 1080p olduğunu yazmış benzer yorum YouTube yorumlarındada var kararsız kaldım alasım geldide lazım olur diye 1080p bilemedim.

Alan kişilerden biri yoruma 1080p olduğunu yazmış benzer yorum YouTube yorumlarındada var kararsız kaldım alasım geldide lazım olur diye 1080p bilemedim.
Bende şuan o durumdayım gecenin 2'sinde çekicektim vallaha zor tuttum. İnternette de kanıt yok bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yerde de Aida64 Cpu info gibi programlar kendi çalıştıkları çözünürlükleri gösterir diyorlar ama bilemiyorum.

Yani şu tv 4k olsa ne olur 1080p olsa ne olur. Bu fiyata tv bulmuşsun ihtiyacın var ise al geç. 4k olunca görüntü kalitesinin iyi olacağının bir kesinliği yok.

PS5 için almayı düşünüyorum ama şu 4k olayı ve 60hz olayı biraz tatsız kalıyor.

Bir satıcı olarak söylüyorum Philips Samsungdan ve tcl premium tv modellerinden şaşmayın diğer ürünlerde parça kalitesi inanılmaz düştü.

4K da 55" yeterlidir evinin ve koltuk ile mesafeni bilmiyorum tabii ki. Bütcende buna dahil

Samsung Lg Philips Tcl modellerinin QLED modellerine bakabilirsin. Oyun için görüntü teknolojilerini barındıran modeller de daha iyi olacaktır. Spesifik bir model şuan için bilmiyorum hocam.

4K da 55" yeterlidir evinin ve koltuk ile mesafeni bilmiyorum tabii ki. Bütcende buna dahil

Samsung Lg Philips Tcl modellerinin QLED modellerine bakabilirsin. Oyun için görüntü teknolojilerini barındıran modeller de daha iyi olacaktır. Spesifik bir model şuan için bilmiyorum hocam.
İşte hocam fiyat konusunda beni üzmemesi lazım.

Evet o yorumu gülerek okuyup geçtim 😀 bir sürü Android TV box kullandım. Bi okadar da Android 4k TV kullandım. Aida 64 donanım özelliklerini gösteren uygulamayi isterseniz 8K TV açın yine orada 1920 1080 gösteriyor. Bütün aldığım 4K TV ve TV boxlarda hep 1920 1080 göstermiştir. O uygulamanın açarken kendi çözünürlüğü yahu. Bu cahil insanda her yere bunu yazmış bilip bilmeden. Sizde sazan gibi atlayıp hemen inandiniz.
Hocam geldi mi?

Geri