louis bloom
80+ Silver
stronger with you absolutely nin en iyi muadili hangisi marka olarak ?? bugun frederi parfum ve bargeo dan aldim frederic daha kalici ve guzel gibime geldi
orjinalini aldım ama o zaman ki süreçte en yakın muadil kesinlikle frederic patricti diğerleri benzemiyordu. ama yine de hiçbii tam orjinali tabii ki yansıtmıyor. paran varsa orjinalini öneririm yok diyorsan frederic en iyisini yapmış şahsenkanka buldunmu hangı marka en ıyı muadili
Frederic Patrick Muadilinin kodunu biliyorsan söyleyebilir misin?orjinalini aldım ama o zaman ki süreçte en yakın muadil kesinlikle frederic patricti diğerleri benzemiyordu. ama yine de hiçbii tam orjinali tabii ki yansıtmıyor. paran varsa orjinalini öneririm yok diyorsan frederic en iyisini yapmış şahsen
hocam hortlayıroum ama memnunmusunuz? bende alacağım. Biraz etrafa yayılsın dikkat çeksin istiyorum. Ağır olduğunu bildiğim için buna karar verdim. Prada carbon var suan hiç farkedilmiyor dışarıdanstronger with you absolutely nin en iyi muadili hangisi marka olarak ?? bugun frederi parfum ve bargeo dan aldim frederic daha kalici ve guzel gibime geldi