Receb İvedik
80+ Bronze
hocam profil fotonuz yaktı beni ( her anlamda )
DFHJIDFHhocam profil fotonuz yaktı beni ( her anlamda )
aman hocam psikolojikte yakar maddi anlamda da yakarhocam profil fotonuz yaktı beni ( her anlamda )
bence de en iyisi
xerjoff almak istiyorum da aşırı pahalı
İndirimde aldım ben de JPG Elixir'i inanılmaz iyi bir flanker olmuş cidden kalıcılık, yayılım muazzam. En iyi JPG Le Male serisi parfümü bence.
şuan kıştayız daha uygun kış için o yüzden
kış parfümü olarak geçiyor yani burda herkes kafasına göre eros demiş de
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide benim saç spreyi , duş jeli vs her şey vanilyalı olduğundan dolayı uyumlu oluyor neye göre swy diyorsan da kızlar seviyor.
hocam şimdi ne almalıyım erosun kokusuna baktım ama swy bakamadım eros güzeldi swy bilmiyorum bakamadığım için indirimde biticek bugün sipariş vericem ona göreEros gündelik kullanıma daha uygun olur bu 2 seçenek arasından.
Eros al karılar bana kalsınDFHJIDFH
aman hocam psikolojikte yakar maddi anlamda da yakar
hocam şimdi ne almalıyım erosun kokusuna baktım ama swy bakamadım eros güzeldi swy bilmiyorum bakamadığım için indirimde biticek bugün sipariş vericem ona göre
bende swy ins var şuan kullanıyorum harika bişeyswy sipariş ettim
Bu cümleden sonra ikna oldum diyorsunswy sipariş ettim
usta herkese aldıracağım swyyi komisyon verseler keşkebende swy ins var şuan kullanıyorum harika bişey
iyiki aldırmışsın aga bu aradaBu cümleden sonra ikna oldum diyorsun
usta herkese aldıracağım swyyi komisyon verseler keşke
Usta baya sarıyo ya parfümün harbi worth olduğunu anlıyorsun iyi kullanıncaiyiki aldırmışsın aga bu arada
çok tatlı kokuyor,havalarda soğuk olunca kalıcılığıda çok iyi 8 9 saat kalıyor tenimdeUsta baya sarıyo ya parfümün harbi worth olduğunu anlıyorsun iyi kullanınca