Neler Yeni

Strongman antremani yapmama ragmen guc kazanamiyorum

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Oncelikle yasim 16, spastik engelim var ama oyle agir degil sadece nadiren kasiliyorum ve yuruyemiyorum.

El yayinda strongman antrenmani yapiyorum, basladiktan 17 gun sonra 30 kg kavrama gucunden 40 kg ciktim, şu an bilek gucum tahminen 43 kg ama takıldım resmen arkadaşlar. 45 kg el yayi almistim onu sikamiyorum. Artmiyor resmen gucum. Bir şey var engelleyen ama cozemedim sizce ne olabilir?

Protein, karbonhidrat, vitaminler, yag = cok iyi.
Uyku = iyi (9-10 saat)
Antrenman = 40 kg ile calisiyorum, bugün hııt antrenmani yaptim ilk defa, yarin gucum artar mi bakacağım.

hep 40 kg da calisiyorum, yuksek tekrarli antremanla, acaba yanlis mi yapiyorum yuksek tekrarla?
--------------
el yayi
40 kg

3x10
1x4(OLABILDIGINCE DINLENMEDEN VE HIZLI, PATLAYICI KUVVET ICIN)

up set
8kg - 1x2
16kg - 1x2
24kg - 1x2
32kg - 1x2
40kg - 1x2
---------------

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Oncelikle yasim 16, spastik engelim var ama oyle agir degil sadece nadiren kasiliyorum ve yuruyemiyorum.

El yayinda strongman antrenmani yapiyorum, basladiktan 17 gun sonra 30 kg kavrama gucunden 40 kg ciktim, şu an bilek gucum tahminen 43 kg ama takıldım resmen arkadaşlar. 45 kg el yayi almistim onu sikamiyorum. Artmiyor resmen gucum. Bir şey var engelleyen ama cozemedim sizce ne olabilir?

Protein, karbonhidrat, vitaminler, yag = cok iyi.
Uyku = iyi (9-10 saat)
Antrenman = 40 kg ile calisiyorum, bugün hııt antrenmani yaptim ilk defa, yarin gucum artar mi bakacağım.

hep 40 kg da calisiyorum, yuksek tekrarli antremanla, acaba yanlis mi yapiyorum yuksek tekrarla?
--------------
el yayi
40 kg

3x10
1x4(OLABILDIGINCE DINLENMEDEN VE HIZLI, PATLAYICI KUVVET ICIN)

up set
8kg - 1x2
16kg - 1x2
24kg - 1x2
32kg - 1x2
40kg - 1x2
---------------
Beslenme konusunda dikkat et ve yağsız bir kütle yapma 👍 gelişme aşamasında definasyon yaparsan güçten gidersin. Standart antrenmandan verim almıyorsan bazen şoklama yapman gerekiyor kaslara. Örneğin 10 set 8kg ile çalış buna benzer şoklama yap. Profesyonel antrenörden destekde alın.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
platoya gırmıssın ilk aşamalar cok kolay gelişim saglarsın zamanla azalır sıkıntı yok normal boyle seyler

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beslenme konusunda dikkat et ve yağsız bir kütle yapma 👍 gelişme aşamasında definasyon yaparsan güçten gidersin. Standart antrenmandan verim almıyorsan bazen şoklama yapman gerekiyor kaslara. Örneğin 10 set 8kg ile çalış buna benzer şoklama yap. Profesyonel antrenörden destekde alın.
hocam strongman antremani zaten ne definasyonu surekli bulktayim.

platoya gırmıssın ilk aşamalar cok kolay gelişim saglarsın zamanla azalır sıkıntı yok normal boyle seyler
3 ayda giriliyo mu ki platoya, ne yapmaliyim?

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bi ara 16 kiloda 200 tekrar yaptim 2x100 seklinde, yine fayda etmedi pcdeki tusa basamiyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabretmelisin idmanlara disipliini bozmadan devam etmelisin 180kilo squattan 200kiloya cıkmam 1 seneye yakın surmustu
Yapmayin hocam ya, Gucu de arttiramiyorum el yayinin maksimumu 40 kg, Baska cozum yolu yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,618
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom