Stüdyo Kayıt Mikrofonu Arıyorum

areia

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Merhaba, 3k civarına mikrofon arıyorum. Bu model varken mikrofona 3k verilmez dediğiniz benim bilmediğim bir model varsa önerilere açığım. Cover kaydedeceğim, gitarı amfiyle çözüyorum ama kendi sesim için arıyorum. Yaka tipi de olabilir ama masaüstü olursa daha iyi olur tripod vs. Teşekkürler.

Merhaba, 3k civarına mikrofon arıyorum. Bu model varken mikrofona 3k verilmez dediğiniz benim bilmediğim bir model varsa önerilere açığım. Cover kaydedeceğim, gitarı amfiyle çözüyorum ama kendi sesim için arıyorum. Yaka tipi de olabilir ama masaüstü olursa daha iyi olur tripod vs. Teşekkürler.
Ses kartı mevcut mu? Ona göre XLR ya da USB önerelim.

maalesef ses kartım yok
USB mikrofonlar için 3K çok ara bir bütçe. NZXT Capsule tercih edilebilir, her ne kadar fiyatına göre çok çok iyi olmasa da. Biraz daha beklenebilirse ara sıra fiyatı azıcık daha düşüyor. Bütçe biraz arttığında daha iyi seçenekler mevcut tabii.

Aslında çok iyi olmasına gerek yok biraz deneyeceğim açıkçası. Teşekkürler.

Aslında çok iyi olmasına gerek yok biraz deneyeceğim açıkçası. Teşekkürler.
Rica ederim. Hala düşünüyorsan şu anki piyasada JBL Quantum Stream almanı öneririm. F/p açısından çok iyi bir tercih şu anki fiyatıyla. Kalan bütçeye de boom arm alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,487
Üyeler
183,295
Son üye
biribanasordu
Geri