Ben de aldım, bende Decathlon'da satılan da var. Hatta 3 sene kadar oldu sanırım, önce oğluma almıştım (o zaman 6 yaşındaydı) ve o kadar güzeldi ki hemen eşime ve kendime de aldım.
Maske çok ama çok keyifli, standart gözlük tipi olanlar bununla karşılaştırılamaz, hem nefes alma borusundan su girme ihtimali yok (otomatik kapatıyor) hem de çok uzun süre kullanımda dahi hiç rahatsız etmiyor. Suyun dibine de dalıyorsunuz ama tabii ki nefes tutma kaydı ile (diğerlerinde olduğu gibi, tüplü dalmaktan bahsetmiyorum).
Suyun dibine dalmakla alakalı bir örnek vereyim, geçen yaz Bodrum'da maske ile balıkları izlerken, yaklaşık 3 metre derinlikte parıldayan bir nesneyi dalarak almıştım. Önce maskeyi çıkararak denedim ama az önce maskeyle gördüğüm şeyi çıplak gözle göremedim, sonrasında maskeyle bu derinliğe dalıp aldım, zaten suya batınca boru otomatik tıkanıyor. Ama bu maskeyle dalmak daha zor onu da söylemiş olayım. Kısa süreli dalabilirsiniz ama amacı bu değil.
Ali'de satılan ürünün kalitesini bilemiyorum ama maskenin sistemi çok çok keyifli, saatlerce suyun üstünde dolaşabilirsiniz, zaten maske ile suyu izlemek hele ki kayalık bir yer varsa çok keyifli.
Ekleme de yapayım, biz hiç buğu sorunu yaşamadık. Tükürmeye gerek olmadı yani