Neler Yeni

Şu an iPhone 11 Alınır Mı?

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
Dostlar kafam telefon konusunda çok karışık yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama bu fiyatlar çok absürt geliyor. Ülkenin durumundan dolayı düşüş olacağını sanmıyorum ama yakın zamanda tekrar zam gelir mi onada emin olamıyorum. Düşünme aşamasındayım aklımda iPhone 11 var düşünmeden alayım mı yoksa daha farklı seçeneklere de göz atmalı mıyım?
Bende s21 ve ip 11 arasında kaldım ama iphone 11 o paraları hiçbi şekilde haketmiyo bence 2. El düşünüyorum o yüzden

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Dostlar kafam telefon konusunda çok karışık yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama bu fiyatlar çok absürt geliyor. Ülkenin durumundan dolayı düşüş olacağını sanmıyorum ama yakın zamanda tekrar zam gelir mi onada emin olamıyorum. Düşünme aşamasındayım aklımda iPhone 11 var düşünmeden alayım mı yoksa daha farklı seçeneklere de göz atmalı mıyım?
6 senedir 7plus kullanıyorum. Çok memnunum. Iphone android gibi değil. Evet bir süre sonra yavaşlıyor mu yavaşlıyor. Ama oyun oynamıyorsan, gündelik işlerini, sosyal medyayı kullanıyorsan benim gibi dizi, twitch gibi şeylerde takılıyorsan kelepir yakalarsa 2. el temiz cihaz al. Ben sıfırı 5000TL iken ikinci el 21 ay garantili olarak 3500TL'ye almıştım. Iphone'dan şaşma. Fiyatları evet pahalı ama sonuna kadar hakediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 senedir 7plus kullanıyorum. Çok memnunum. Iphone android gibi değil. Evet bir süre sonra yavaşlıyor mu yavaşlıyor. Ama oyun oynamıyorsan, gündelik işlerini, sosyal medyayı kullanıyorsan benim gibi dizi, twitch gibi şeylerde takılıyorsan kelepir yakalarsa 2. el temiz cihaz al. Ben sıfırı 5000TL iken ikinci el 21 ay garantili olarak 3500TL'ye almıştım. Iphone'dan şaşma. Fiyatları evet pahalı ama sonuna kadar hakediyor
Arkadaşlarım benim kullandığım süre zarfında (android kullananlar) 2 telefon değiştirdi.

klonsvar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
Dostlar çok teşekkür ederim 2. el temiz iPhone 12 bulmaya çalışacağım olmadı S21 veya S22 alıp yoluma devam edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
iPhone>android ancak iPhone 11 fiyatı poco x 3 pro gibi anlamsız arttı iki modelde çok tutuldu arz talep fiyat arttı iPhone 11 yerine android in o fiyat bandinda ki bir cihazını tercih edebilirsiniz emin olun daha memnun kalirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,894
Üyeler
161,516
Son üye
chebyhan
Top Bottom