Şu an işlemci almalımıyım

kimselerduymasın

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Ryzen 5 5600 alıcam şu an alayımmı yoksa seçimden sonrasınımı bekliyeyim fiyatlar düşermi

Ekonomi aniden düzelebilecek bir şey değil şuan paran varsa al geç

Kim gelirse gelsin seçimden sonrası çok zor geçecek bizim için. Yazın turistlerden gelen yabancı paralar bi nebze durumu ertelemeye kullanılsa da ekim kasım aylarında ciddili doların yükselişini görebiliriz. Tahminen 2023 aralıkta dolar 30 35 leri bulur.

Bir şeyler alıyorsan bunu erteleme TR bir kuraldır :D

Şuan baktıgımda 2900 gözüküyor fiyatı gayet iyi bu işlemciye göre f/p bir işlemci
Bu arada sistemin nedir ?

Şuan baktıgımda 2900 gözüküyor fiyatı gayet iyi bu işlemciye göre f/p bir işlemci
Bu arada sistemin nedir ?
ryzen 3 2200g
rx 580 4gb
asus a320ex gaming anakart
8x2 16gb 3000mhz corsair negeance ram
500 gb kioxia exceria plus ssd
Post automatically merged:

Kim gelirse gelsin seçimden sonrası çok zor geçecek bizim için. Yazın turistlerden gelen yabancı paralar bi nebze durumu ertelemeye kullanılsa da ekim kasım aylarında ciddili doların yükselişini görebiliriz. Tahminen 2023 aralıkta dolar 30 35 leri bulur.

bende korkuyorum öyle olmasından bi yandan diyorum belki duser bi yandanda düşmicek diye korkuyorum

Tr kuralı baya iymiş😁

Kolay kolay bir şeylerin fiyatı ülkemizde düşmüyor maalesef tam tersi artıyor bu fiyata gayet uygun bence o yüzden bekleme al

Kolay kolay bir şeylerin fiyatı ülkemizde düşmüyor maalesef tam tersi artıyor bu fiyata gayet uygun bence o yüzden bekleme al
mantıklı akşama alıcam

O günler nasip olur mu be :(

Yaz inidirmleri falan olursa belki düşer ama onun dışına düşeceğini düşünmüyorum al gitsin bence.
yaz indirimlerinde belki iyi fiyat yakalarım diye düşünüyorum ama Allah bilir dolar kaç tl olur fiyatlar ne olur

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,216
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri