Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Yarın ne yapacagımı planlıyorum
Neden çektiniz?yaş 16 dişim çekildi acaba dişimi nasıl yaptıra bilirim diye pc başında kara kara düşünüyorum gülemiyorum
Herkesin diş sorunu varmışKırık dişimin nasıl iyileşeceğini
Hangi iki model?Hangi motoru almam gerektiğini düşüyorum 2 model arasında kaldım
Ya ufak bir kavga çıktı benim tarafımdaki adamın tekmesi bana geld8Neden çektiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkesin diş sorunu varmış
Fakülteyi bitireyim derdinize derman olacağım
Hangi iki model?
hocam öndeki dişim çekildi çok iyi tatlı yaparım küçükken gece 3 sıralarında 1tl süt 10su bardağı şeker ile yapılan bir tatlı vardı sürekli yapardım hiç te dişimi fırçalamazdım sön dişlerime estetik dolgu ve kanal yapıldı 4 saat sürdü 4 saat boyunca çok acı çekmiştim fırçalamata başlamıştım günde 3 kez kola vss içmezdim bir gün dişim aşırı çok ağrımaya başlamıştı cidden ağlatacak derecede dayanamıyordum 1 günce 3 tane dolarex içmiştim yeterli olmadı özel hastanede serum takıldı geçmedi ağrısı hala dayanılamaz bir ağrı vardı duvara kafa atmama az kalmıştı fena inletiyodu ağrı uyuşturmaya karar verdik dişimi üs katta dişçi varmış dişimin ağrısı birazdaha azalmıştı tabikide ama halen ağrıyordu hiçbirşey yemediğim için fena baş dönemsi vardı enayi gibi gittim hatay usulü yedim uyuşuk halde ağrıdı sahaba kadar uyuyamadım sabah saatlerinde hemen hastaneye gittik doktor yoktu bi tane vardı kanalı açtı fena iltihap aktı kanalı açtığı an ağrı geçti o an ki duygularımı bilemezsiniz o gün işelem yapılamaz dı o dişe onca ilaç tan sonra ki yapılsa bile başarısız olacaktı doktor oynuyor zaten çekilmesi gerek diyince dünyam başına yıkıldı tekrar o ağrı ile yaşamak istemiştim ama her şey için çok geç ti artık çekil di ve o gün bu gündür ailem ve en sevdiğim arkadaşım dışında ağzımı bile açmıyorum sürekli yere bakıyorum uzun oldu ama isterseniz azdaha dert dökerim içim rahatlııyor hocam fakülteyi hemen bitirin lütven bitirince heber edin koşarak gelicemNeden çektiniz?
Hangi iki model?
dün tf 2 key bugdan droplanmış akıllı ben napıyordu ruslara sövuyordu net 200 300 dolar kar edicektim edemedimBöyle bir konu açmak istedim. Şu an ne düşünüyorsunuz?
Rks newlight 125 pro mu yoksa dirift l mi diye düşünüyorum hocam kuryelik yapıcam daNeden çektiniz?
Hangi iki model?