Sir Cem T-oker
80+ Gold
Bütün kapitalist düzenin kölesi olmuş insanları bir araya toplayıp;kafes dövüşünde dövmek isterdim.
ben onunla barışmak ve saatlerce sarılmak bakışmak sohbet etmek istiyorumNasıl anlatılır bilmem , kısaca huzur. Siz huzuru neyde buluyorsanız huzur odur. Benim aklımdan Şehirden uzak Ormanlık bir alanda , yüksek bir evde kahvemi içip bir şeyler yapmak veya dinlenmek geliyor nedense. Gelen cevapların çoğu bu yönde çünkü insanlar o kadar fazla şeyle uğraşıyor ki gerçekten yoruluyorlar...
geçmişte kaldı artık yapacak bir şey yok gelecekte şuana keşke dememek için çalışmak lazımGeriye dönüp keşkelerimi azaltmak isterdim
Yine keşke diyeceğimiz şeyler olacak hayat buben onunla barışmak ve saatlerce sarılmak bakışmak sohbet etmek istiyorumşuanda anca böyle huzur bulurum galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçmişte kaldı artık yapacak bir şey yok gelecekte şuana keşke dememek için çalışmak lazım
artık daha ne yapabilirim ki şuan onun dışında birşeyde düşünmek istemiyorum açıkçasıYine keşke diyeceğimiz şeyler olacak hayat bu
HİÇ ÖLMEYECEKMİS GİBİ YAŞAMAMAK LAZIMartık daha ne yapabilirim ki şuan onun dışında birşeyde düşünmek istemiyorum açıkçası
aksine her saniye ölüyor gibi yaşıyorumHİÇ ÖLMEYECEKMİS GİBİ YAŞAMAMAK LAZIM