Neler Yeni

Yardım Şu anakart alınır mı ?

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali şahin
ürün çok güzel fakat bu fiyatı hak etmiyor bence x870e veya x670e almanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktım da ürün çoğu x chipsetli anakarttan daha iyiymiş. Ama yine de bu kadar üst segment anakarta ihtiyacınız yoksa daha bütçe dostu bir anakart almanızı öneririm.

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
baktım da ürün çoğu x chipsetli anakarttan daha iyiymiş. Ama yine de bu kadar üst segment anakarta ihtiyacınız yoksa daha bütçe dostu bir anakart almanızı öneririm.
Hocam toplayacağım sistemde bütün parçalar top seviye. O yüzden anakartı da yakışır bir şekilde üst seviye almayı düşünüyordum. Bu anakarta ne açıdan X çipsetli anakartlardan daha iyi dediniz ?

xberke

80+
  • Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali şahin
16+2+2 faz düzenine sahip ryzen 9950x bile rahatlıkla kullanır hatta oc yapabilirsiniz 3 tane gen5 m2 yuvası var ve 5x m2 yuvası var mosfetleri çok büyük arka çıkışları mükemmel thunderbolt desteği var ve vrm ler dandik değil 90A lik kaliteli vrm ler var.

• Beğen

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali şahin
Asus dışı anakart düşünmüyorum diye belirtmiştim
bence msi da benzer bir kartı çok daha ucuza bulabilirsiniz özellikle indirimde ama param var harcamaya da çekinmiyorum diyorsanız çekin gitsin.

• Beğen

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
oğuzhab
msi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.
tamamen şans alacağınız asus ürünlerdede aynı sorunu yaşayabilirsiniz bende msi da hiç bir sıkıntı yaşamadım mesela

• Beğen

xberke

80+
msi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.
onlarca model var msi da mesela godlike var en giriş modelde var değişir bende asus kullanıyorum çoğu parçamı ama bu modeli rog b850 ye tercih ederim, üstelik globalde de çok daha pahalı bizde rog nedense bir tık daha pahalı.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,293
Üyeler
172,212
Son üye
mastercyto
Top Bottom