Neler Yeni

ŞU ANDA MİNİNG GİRİLİR Mİ?

HoYeon Jung

80+ Gold
3090 sanırsam öyle aman aman bir mining performansı yok (?) diye biliyorum. 3060Ti bulabilirsin belki, AMD tarafında 6000 serisine bakabilirsin.

Murat KIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat KIR
Getiri sabit olsa tamam çok güzel ama, her an düşebilir coin piyasası çok oynak. 2017 deki gibi olursa uzun süre para getirmeyebilir.
Şuan Bir Tane 3090 Elimde Mevcut Günlük 7 Dolar Getirisi Mevcut Aylık TL Vurduğunda 1815 TL Yapıyor Girmek Mantıklı mı ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Getiri sabit olsa tamam çok güzel ama, her an düşebilir coin piyasası çok oynak. 2017 deki gibi olursa uzun süre para getirmeyebilir.
2017deki gibi olsa olmuştu piyasa o zamanla bu zamanı kıyaslaman ilginç :) Bu piyasa artık farklı yere gitti geçen seneki fiyatları bile zar zor görürsün yatırım ağı olsun devletlerin kullanım yasallaştırma şekli olsun zincir marketlerin ödemesi olsun kartların bile söz konusu iken hangi 2017 yılından bahsediyorsun. Teknoloji çok hızlı şekilde evrimleşiyor hızına yetişmek mümkün değil. 5 sene önce böyle bir dünyayı bilseydin zaten şuan zengindin ki tarih bu teknoloji de geri olayları yaşamaz ;)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
2017deki gibi olsa olmuştu piyasa o zamanla bu zamanı kıyaslaman ilginç :) Bu piyasa artık farklı yere gitti geçen seneki fiyatları bile zar zor görürsün yatırım ağı olsun devletlerin kullanım yasallaştırma şekli olsun zincir marketlerin ödemesi olsun kartların bile söz konusu iken hangi 2017 yılından bahsediyorsun. Teknoloji çok hızlı şekilde evrimleşiyor hızına yetişmek mümkün değil. 5 sene önce böyle bir dünyayı bilseydin zaten şuan zengindin ki tarih bu teknoloji de geri olayları yaşamaz ;)
Çok güvenme. Hiç belli olmaz diyorum.
Ayrıca konuda sözkonusu olan şey mining, tek başına coin fiyatı değil. Mining getirileri düzenli olarak azalıyor (coin fiyatı artarsa dengeliyor). Buna ek olarak daha çok mining yapan sayısı arttıkça da bireysel gelir payı düşer ve zamanla düşmeye devam edecek.
Bugünün getirisi gibi sabit kalmaz, artabilir de azabilir de. Mining getirisinin azalma ihtimali daha yüksek.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Çok güvenme. Hiç belli olmaz diyorum.
Ayrıca konuda sözkonusu olan şey mining, tek başına coin fiyatı değil. Mining getirileri düzenli olarak azalıyor (coin fiyatı artarsa dengeliyor). Buna ek olarak daha çok mining yapan sayısı arttıkça da bireysel gelir payı düşer ve zamanla düşmeye devam edecek.
Bugünün getirisi gibi sabit kalmaz, artabilir de azabilir de. Mining getirisinin azalma ihtimali daha yüksek.

Zaten genel mesajımı okursan 1 seneyi göze alması gerektiğini dile getirdim belli birşeyleri göze almıyorsan zaten iş ev yap devam yola ;)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Konu sahibi olumsuzluğunu düşünmeden direkt şu kadar getiri sağlayacak deyip kredi çekerek bu işe girişmesin de. Sonra kredi taksitlerini ödeyemezse çok şey kaybeder. Kredisiz girişsin girişecekse derim. Olumsuzlukları da hesap etsin. İyi niyetle konu sahibini uyarayım dedim.

Top Bottom