HoYeon Jung
80+ Gold
3090 sanırsam öyle aman aman bir mining performansı yok (?) diye biliyorum. 3060Ti bulabilirsin belki, AMD tarafında 6000 serisine bakabilirsin.
Şuan Bir Tane 3090 Elimde Mevcut Günlük 7 Dolar Getirisi Mevcut Aylık TL Vurduğunda 1815 TL Yapıyor Girmek Mantıklı mı ?Getiri sabit olsa tamam çok güzel ama, her an düşebilir coin piyasası çok oynak. 2017 deki gibi olursa uzun süre para getirmeyebilir.
2017deki gibi olsa olmuştu piyasa o zamanla bu zamanı kıyaslaman ilginç Bu piyasa artık farklı yere gitti geçen seneki fiyatları bile zar zor görürsün yatırım ağı olsun devletlerin kullanım yasallaştırma şekli olsun zincir marketlerin ödemesi olsun kartların bile söz konusu iken hangi 2017 yılından bahsediyorsun. Teknoloji çok hızlı şekilde evrimleşiyor hızına yetişmek mümkün değil. 5 sene önce böyle bir dünyayı bilseydin zaten şuan zengindin ki tarih bu teknoloji de geri olayları yaşamazGetiri sabit olsa tamam çok güzel ama, her an düşebilir coin piyasası çok oynak. 2017 deki gibi olursa uzun süre para getirmeyebilir.
Çok güvenme. Hiç belli olmaz diyorum.2017deki gibi olsa olmuştu piyasa o zamanla bu zamanı kıyaslaman ilginç Bu piyasa artık farklı yere gitti geçen seneki fiyatları bile zar zor görürsün yatırım ağı olsun devletlerin kullanım yasallaştırma şekli olsun zincir marketlerin ödemesi olsun kartların bile söz konusu iken hangi 2017 yılından bahsediyorsun. Teknoloji çok hızlı şekilde evrimleşiyor hızına yetişmek mümkün değil. 5 sene önce böyle bir dünyayı bilseydin zaten şuan zengindin ki tarih bu teknoloji de geri olayları yaşamaz
Çok güvenme. Hiç belli olmaz diyorum.
Ayrıca konuda sözkonusu olan şey mining, tek başına coin fiyatı değil. Mining getirileri düzenli olarak azalıyor (coin fiyatı artarsa dengeliyor). Buna ek olarak daha çok mining yapan sayısı arttıkça da bireysel gelir payı düşer ve zamanla düşmeye devam edecek.
Bugünün getirisi gibi sabit kalmaz, artabilir de azabilir de. Mining getirisinin azalma ihtimali daha yüksek.