Neler Yeni

Şu anda salgın mı var?

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Demon Shawty
Arkadaş noluyo ya bu ne soğuk 3 gün önce turp gibiydim şimdi burnum akıyo durmadan hapşırık desen var öksürük var balgamlı boğaz kaşıntısı tüm ev e bulaştırdım bide sanırım birden bire dağıttık tamponu noluyo yaw bi biz hasta olamayız heralde salgın falan mı var + doktora gittim 6 kutu ilaç verdi ilaçla yaşamaya başladım şimdi :/

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Asil
Arkadaş noluyo ya bu ne soğuk 3 gün önce turp gibiydim şimdi burnum akıyo durmadan hapşırık desen var öksürük var balgamlı boğaz kaşıntısı tüm ev e bulaştırdım bide sanırım birden bire dağıttık tamponu noluyo yaw bi biz hasta olamayız heralde salgın falan mı var + doktora gittim 6 kutu ilaç verdi ilaçla yaşamaya başladım şimdi :/
Normal ya, herkes böyle. Yapacak bir şey yok.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tıpatıp aynısı var bende de, bir kaç gün öncesinde bir problemim yoktu.

ramazan başlamadan 1 hafta önce çok kötü hasta oluyorum 2 gün önce aynı an da 3 hastalığa yakalandım hareket edemedim

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Aynısı bende de mevcut muhtelemen mevsimlik . Uzun süredir hasta olmuyordum :D

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
okr
sabahları aç karna zencefil limon bal yapın, teşekkür etmenize gerek yok :D

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
6 değil 10 tane de kullansan geçmiyor en son kendiliğinden geçecek. bir çok kişi ilaç kullandı geçmedi. ben 4-5 günde hiç ilaç kullanmadan atlattım ama karnıma fena ağrı girdi, ishal falan oldum belirtiler kişiden kişiye değişiyor bazıları ishal olmadığını boğaz ağrısı olduğunu belirtiyor. ilaç kullanmayla kulanmama arasında kaldım, yine de kullanmadım çünkü biliyordum işe yaramayacak ilaçlar.
balgam sökücü yazılmışsa ASİST'ten başka marka kullanma nac c, mucovit falan hepsi berbat bir halta yaramıyor haberin olsun.
probiyotik yazılmışsa maflor ve reflor 250mg den başka bir şey kullanma reflor yerine rawflor şase veriyorlar bir halta yaramıyor.
bağaz ağrısı için boğaz spreyi kullanabilirsin ama genelde orjinal ürün yerine muadil ürün verilir majezik sprey kullan. genelde muadil olan maximus falan verilir. spreyi boğazına sıkacaksın birkaç sn bekleyip tüküreceksin boğazındaki iltihabı falan söküp atacak rahatlatacak memnun kalan kişiler var

Son düzenleme:

~helloworld

80+ Bronze
Salgın var ,h1n1 den ex olanlar var, belirtiler uyuşuyor. Garip. Hafif bir h1n1 varyantı olabilir

Qbört

80+ Bronze
Her günde salgınmı olur arkadaş kaç milyon insan yaşıyor şu ülkede.

Top Bottom