bence kesinlikle güzel bir mousepad wraith spirit of aim bu setupu bir açar varya üff birde masanı siyah veya beyaza kaplayabilirsin baya iyi durur sağ duvar içinde ışık istemişsin beni dinliyorsan şerit LED al aşağıdan yukarıya dalgalı şekilde gelsin baya iyi dururselamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.Alıntıyı görüntüle
Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
daha fazla yer açılması ve esneklik için mi öyle dedin kralMonitörlere bu şekilde stand alırsan daha iyi olur
North Bayou Nb F80 17-30 " LCD / LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou Nb F80 17-30 " LCD / LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kasayı döndürseniz hem sıcaklık açısından hemde görüntü açısından çok iyi olurselamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.Alıntıyı görüntüle
Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
mousepad'im fut esports mousepadi niye öyle dedin kibence kesinlikle güzel bir mousepad wraith spirit of aim bu setupu bir açar varya üff birde masanı siyah veya beyaza kaplayabilirsin baya iyi durur sağ duvar içinde ışık istemişsin beni dinliyorsan şerit LED al aşağıdan yukarıya dalgalı şekilde gelsin baya iyi durur
https://ty.gl/ocq7bxtl0o2j7 şu tarz araştırsan daha iyileri bulunur ben aklında canlansın diye attım bunu ama bu tarzmousepad'im fut esports mousepadi niye öyle dedin ki
masa rengi odayla uyumlu olduğu için değiştirmeyi pek düşünmüyorum ama yine de teşekkür ederim.
şerit led dediğin nasıl bir şey örnek atabilirsen seviniirm
kral aslında kasanın ön kısmı yukardan baktığında hafif V şeklinde yanı fanların hava aldığı mesh kısım boşta hava alabiliyor o sayede. Sıcaklık dereceleri pek fark etmedi o yüzden ama teşekkür ederim.Kasayı döndürseniz hem sıcaklık açısından hemde görüntü açısından çok iyi olur
çok güzelmiş aklıma yattıhttps://ty.gl/ocq7bxtl0o2j7 şu tarz araştırsan daha iyileri bulunur ben aklında canlansın diye attım bunu ama bu tarz
Yani o şekilde koymak istemiyorsanız yapılıcak en iyi şey boydan boya tek parça mousepad olur daha temiz durur masanın üstükral aslında kasanın ön kısmı yukardan baktığında hafif V şeklinde yanı fanların hava aldığı mesh kısım boşta hava alabiliyor o sayede. Sıcaklık dereceleri pek fark etmedi o yüzden ama teşekkür ederim.
ilk başta ben de dediğin gibi yatay değil de düz koymak istedim ama biraz masa daralıyormuş gibi oluyor
keyfin bilir ama mousepad değiş bence tek mousepad kullan baya şık duruyorbu arada sırtım duvara geliyor, sırtıma doğru da getirebilirim ışığı
haklısın kralYani o şekilde koymak istemiyorsanız yapılıcak en iyi şey boydan boya tek parça mousepad olur daha temiz durur masanın üstü
dediğin mousepad de şıkmışkeyfin bilir ama mousepad değiş bence tek mousepad kullan baya şık duruyor
kötü onlar alma kullandım ben baya leş ürünhaklısın kralmousepad hediye o yüzden kullanıyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğin mousepad de şıkmış
ama şu anlık mousepad kalacak gibi
ışıklı boydan boya mousepad önerin varsa ona açığım ama tek kare parçadansa
@dusthizm