Öneri Şu anki setupuma ek olarak öneri ne alabilirim görüntü için

Xoiz

80+
Reaksiyon skoru
41
selamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.
1753127212406.webp

Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
1753127285063.webp

selamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.Alıntıyı görüntüle
Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
bence kesinlikle güzel bir mousepad wraith spirit of aim bu setupu bir açar varya üff birde masanı siyah veya beyaza kaplayabilirsin baya iyi durur sağ duvar içinde ışık istemişsin beni dinliyorsan şerit LED al aşağıdan yukarıya dalgalı şekilde gelsin baya iyi durur

bence kesinlikle güzel bir mousepad wraith spirit of aim bu setupu bir açar varya üff birde masanı siyah veya beyaza kaplayabilirsin baya iyi durur sağ duvar içinde ışık istemişsin beni dinliyorsan şerit LED al aşağıdan yukarıya dalgalı şekilde gelsin baya iyi durur
mousepad'im fut esports mousepadi niye öyle dedin ki :(
masa rengi odayla uyumlu olduğu için değiştirmeyi pek düşünmüyorum ama yine de teşekkür ederim.
şerit led dediğin nasıl bir şey örnek atabilirsen seviniirm

Kasayı döndürseniz hem sıcaklık açısından hemde görüntü açısından çok iyi olur
kral aslında kasanın ön kısmı yukardan baktığında hafif V şeklinde yanı fanların hava aldığı mesh kısım boşta hava alabiliyor o sayede. Sıcaklık dereceleri pek fark etmedi o yüzden ama teşekkür ederim.
ilk başta ben de dediğin gibi yatay değil de düz koymak istedim ama biraz masa daralıyormuş gibi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/ocq7bxtl0o2j7 şu tarz araştırsan daha iyileri bulunur ben aklında canlansın diye attım bunu ama bu tarz
çok güzelmiş aklıma yattı :D teşekkür ederim

kral aslında kasanın ön kısmı yukardan baktığında hafif V şeklinde yanı fanların hava aldığı mesh kısım boşta hava alabiliyor o sayede. Sıcaklık dereceleri pek fark etmedi o yüzden ama teşekkür ederim.
ilk başta ben de dediğin gibi yatay değil de düz koymak istedim ama biraz masa daralıyormuş gibi oluyor
Yani o şekilde koymak istemiyorsanız yapılıcak en iyi şey boydan boya tek parça mousepad olur daha temiz durur masanın üstü

bu arada sırtım duvara geliyor, sırtıma doğru da getirebilirim ışığı

Yani o şekilde koymak istemiyorsanız yapılıcak en iyi şey boydan boya tek parça mousepad olur daha temiz durur masanın üstü
haklısın kral :) mousepad hediye o yüzden kullanıyorum ya

keyfin bilir ama mousepad değiş bence tek mousepad kullan baya şık duruyor
dediğin mousepad de şıkmış

ama şu anlık mousepad kalacak gibi

ışıklı boydan boya mousepad önerin varsa ona açığım ama tek kare parçadansa

@dusthizm

haklısın kral :) mousepad hediye o yüzden kullanıyorum ya