- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı çok mu yüksek Reis orada monitör de var ama iyi bak istersen üstadımönermeyiz fiyat rezil
Mesaj otomatik birleştirildi:
vade farkı öde kredi çek diğer yerlerden al daha ucuza geliyor
Fiyatı çok mu yüksek Reis orada monitör de var ama iyi bak istersen üstadımönermeyiz fiyat rezil
vade farkı öde kredi çek diğer yerlerden al daha ucuza geliyor
kanka valla çok kötü işlemciyide çok gereksiz seçmişsin 7500f besler o kartıFiyatı çok mu yüksek Reis orada monitör de var ama iyi bak istersen üstadım
Reis işlemciyi fps oyunlarında yüksek fps versin diye öyle sectimkanka valla çok kötü işlemciyide çok gereksiz seçmişsin 7500f besler o kartı
7500fle zaten her fps oyununda 360fps üzeri alırsın tabi senin bilcegin is bende 7500f 4060ti var alıyorum rahat csde valodaReis işlemciyi fps oyunlarında yüksek fps versin diye öyle sectim
Cs de sabit veriyor mu 380 sabitledigin de altına düşme yapiyor mu7500fle zaten her fps oyununda 360fps üzeri alırsın tabi senin bilcegin is bende 7500f 4060ti var alıyorum rahat csde valoda
Anakarti yüksek model sectim birde onun dezavantajıda olabilir7500fle zaten her fps oyununda 360fps üzeri alırsın tabi senin bilcegin is bende 7500f 4060ti var alıyorum rahat csde valoda
anca basit eğlencede falan onun dışında 300-500 arası normal rekabetçide 7800xt ile daha da yüksek alır diye düşünüyorumCs de sabit veriyor mu 380 sabitledigin de altına düşme yapiyor mu
kankam 7800x3d ile daha yüksek sistemlerden al hazır sistem daha çok işini görür ya da 7500f ama o para ona haram geliyorCs de sabit veriyor mu 380 sabitledigin de altına düşme yapiyor mu
Anakarti yüksek model sectim birde onun dezavantajıda olabilir
Üstadım fight girdiğin de 250 lere düşüyor fps senin onerebilecegin bir sistem olur mu hepsiburada üzerindenanca basit eğlencede falan onun dışında 300-500 arası normal rekabetçide 7800xt ile daha da yüksek alır diye düşünüyorum
kankam 7800x3d ile daha yüksek sistemlerden al hazır sistem daha çok işini görür ya da 7500f ama o para ona haram geliyor
valla düşmüyor benim hiç 300 altına genelde 400Üstadım fight girdiğin de 250 lere düşüyor fps senin onerebilecegin bir sistem olur mu hepsiburada üzerinden
bunlar ikinci el parçalar takılıp satılıyor alınmaz benceYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Bu bilgisayar fiyatına göre iyi, vade farksız taksit de oluyor. Fakat satıcı parçaların marka modelini düzgünce yazmamış. Satıcıya bir sormanı öneririm.
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Bu bilgisayarın satıcısı da güvenilir şahsen daha önce ekran kartı almıştım ve garanti durumu da oldu bir sıkıntı çıkarmadılar. Fakat ilk önerdiğim pc bundan gerçekten daha iyi. İşlemci farkı var çünkü.
dfs olan düşünülür ama kasa ve cpu soğutucu kesinlikle değişmeliYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Bu bilgisayar fiyatına göre iyi, vade farksız taksit de oluyor. Fakat satıcı parçaların marka modelini düzgünce yazmamış. Satıcıya bir sormanı öneririm.
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Bu bilgisayarın satıcısı da güvenilir şahsen daha önce ekran kartı almıştım ve garanti durumu da oldu bir sıkıntı çıkarmadılar. Fakat ilk önerdiğim pc bundan gerçekten daha iyi. İşlemci farkı var çünkü.
İkinci el parca mi takip satıyorlar sıkıntı kankam buvalla düşmüyor benim hiç 300 altına genelde 400
bunlar ikinci el parçalar takılıp satılıyor alınmaz bence
dfs olan düşünülür ama kasa ve cpu soğutucu kesinlikle değişmeli
Kankam hazır sistem değil de tek tek toplama yapsak ne olurYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
dfs bilgisayar sıkıntısız msi kasalı olan öbürünü alma muhtemelen öyleİkinci el parca mi takip satıyorlar sıkıntı kankam bu
Kankam hazır sistem değil de tek tek toplama yapsak ne olur
Kankam tek tek toplamalı hepsiburada üzerinden nasıl bisey toplanabilir yardımcı olabilir misin özeldendfs bilgisayar sıkıntısız msi kasalı olan öbürünü alma muhtemelen öyle
olayım kankam ama yatcam uykum var gel hızlıca yardımcı olayımKankam tek tek toplamalı hepsiburada üzerinden nasıl bisey toplanabilir yardımcı olabilir misin özelden