Neler Yeni

Şu bilgisayarı önerir misiniz

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
önermeyiz fiyat rezil
Mesaj otomatik birleştirildi:

vade farkı öde kredi çek diğer yerlerden al daha ucuza geliyor
Fiyatı çok mu yüksek Reis orada monitör de var ama iyi bak istersen üstadım

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
7500fle zaten her fps oyununda 360fps üzeri alırsın tabi senin bilcegin is bende 7500f 4060ti var alıyorum rahat csde valoda
Cs de sabit veriyor mu 380 sabitledigin de altına düşme yapiyor mu

7500fle zaten her fps oyununda 360fps üzeri alırsın tabi senin bilcegin is bende 7500f 4060ti var alıyorum rahat csde valoda
Anakarti yüksek model sectim birde onun dezavantajıda olabilir

morminder

80+
anca basit eğlencede falan onun dışında 300-500 arası normal rekabetçide 7800xt ile daha da yüksek alır diye düşünüyorum

Anakarti yüksek model sectim birde onun dezavantajıda olabilir
kankam 7800x3d ile daha yüksek sistemlerden al hazır sistem daha çok işini görür ya da 7500f ama o para ona haram geliyor

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
anca basit eğlencede falan onun dışında 300-500 arası normal rekabetçide 7800xt ile daha da yüksek alır diye düşünüyorum

kankam 7800x3d ile daha yüksek sistemlerden al hazır sistem daha çok işini görür ya da 7500f ama o para ona haram geliyor
Üstadım fight girdiğin de 250 lere düşüyor fps senin onerebilecegin bir sistem olur mu hepsiburada üzerinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt

Bu bilgisayar fiyatına göre iyi, vade farksız taksit de oluyor. Fakat satıcı parçaların marka modelini düzgünce yazmamış. Satıcıya bir sormanı öneririm.

Bu bilgisayarın satıcısı da güvenilir şahsen daha önce ekran kartı almıştım ve garanti durumu da oldu bir sıkıntı çıkarmadılar. Fakat ilk önerdiğim pc bundan gerçekten daha iyi. İşlemci farkı var çünkü.

morminder

80+
Üstadım fight girdiğin de 250 lere düşüyor fps senin onerebilecegin bir sistem olur mu hepsiburada üzerinden
valla düşmüyor benim hiç 300 altına genelde 400

Bu bilgisayar fiyatına göre iyi, vade farksız taksit de oluyor. Fakat satıcı parçaların marka modelini düzgünce yazmamış. Satıcıya bir sormanı öneririm.

Bu bilgisayarın satıcısı da güvenilir şahsen daha önce ekran kartı almıştım ve garanti durumu da oldu bir sıkıntı çıkarmadılar. Fakat ilk önerdiğim pc bundan gerçekten daha iyi. İşlemci farkı var çünkü.
bunlar ikinci el parçalar takılıp satılıyor alınmaz bence

dfs olan düşünülür ama kasa ve cpu soğutucu kesinlikle değişmeli

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
valla düşmüyor benim hiç 300 altına genelde 400

bunlar ikinci el parçalar takılıp satılıyor alınmaz bence

dfs olan düşünülür ama kasa ve cpu soğutucu kesinlikle değişmeli
İkinci el parca mi takip satıyorlar sıkıntı kankam bu

Kankam hazır sistem değil de tek tek toplama yapsak ne olur

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
dfs bilgisayar sıkıntısız msi kasalı olan öbürünü alma muhtemelen öyle
Kankam tek tek toplamalı hepsiburada üzerinden nasıl bisey toplanabilir yardımcı olabilir misin özelden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,316
Üyeler
165,967
Son üye
merveedmrrr