Neler Yeni

Şu bilgisayarı önerir misiniz

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
12 ay vadesiz imkanın varsa en iyisini kur. Şu devirde vadesiz taksit nimet. hazır sistem alsan taksit yapsan zaten vadeyle aynı paraya gelecek daha düşük sistem. bütçeni zorla aylık ödemeyi en iyisi al. vadesiz taksit ınanılmaz iyi. Bana limit vermemişti zamnında word.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
12 ay vadesiz imkanın varsa en iyisini kur. Şu devirde vadesiz taksit nimet. hazır sistem alsan taksit yapsan zaten vadeyle aynı paraya gelecek daha düşük sistem. bütçeni zorla aylık ödemeyi en iyisi al. vadesiz taksit ınanılmaz iyi. Bana limit vermemişti zamnında word.
Aynen öyle reisim. 12 ay vadesiz taksit büyük nimet öbür sitelerden aldığım da vade farkını koyunca 80k oluyor sana 110k yoktan yere 30k fazladan para ödemiş oluyoruz bende nakit para bağlamak istemiyorum

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
hocam parçaları birde amazonda araştır bence amazondada vade farksız taksit var ve adamlar beğenmediğin bir şeyi iade alıyorlar genel olarak problem yaratmıyorlar öylede bir avantajları var belki prime falan yakalarsın birşeyler ki arkadaşlar baya güzel sistemlerde önermiş bende sistem diziyorum hepsiburadada vade almamasının bir anlamı kalmıyor zaten parçaları pahalıya alıyorsun

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
hocam parçaları birde amazonda araştır bence amazondada vade farksız taksit var ve adamlar beğenmediğin bir şeyi iade alıyorlar genel olarak problem yaratmıyorlar öylede bir avantajları var belki prime falan yakalarsın birşeyler ki arkadaşlar baya güzel sistemlerde önermiş bende sistem diziyorum hepsiburadada vade almamasının bir anlamı kalmıyor zaten parçaları pahalıya alıyorsun
Reis doğru diyorsun ama genel olarak iyi fiyatları var aslında monitör falan 700-800 tl oynuyor anakart desen aynı ekran kartı en ucuz hepsiburada üzerinden buldum zaten onun için şuanda mantıklı olan hepsiburada

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
Aynen öyle reisim. 12 ay vadesiz taksit büyük nimet öbür sitelerden aldığım da vade farkını koyunca 80k oluyor sana 110k yoktan yere 30k fazladan para ödemiş oluyoruz bende nakit para bağlamak istemiyorum
öyle yani. 88klık sistemin 12 aylık ödemesi 113k olarak gördüm. 113k ödüyeceksen 113klık sistem al vadesiz öde daha iyi :D

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Aynen öyle Reis fazladan ödemenin ne anlamı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis bu sıvı soğutma yeterli olur mu 3 fanlimi daha iyi olur
Sıvı soğutmayı bilerek 240 mm seçtim. Bu soğutma yeterlidir ancak ne kadar ekmek o kadar köfte gibi bir durum var bu konuda. 360 alırsan daha iyi elbette ama bence gerek yok. Zaten kasayı da soğutmaya göre seçmen gerekecek. Bu yüzden bu iki seçim sana kalmış. 240 mm'den aşağı inme yeter.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
Sıvı soğutmayı bilerek 240 mm seçtim. Bu soğutma yeterlidir ancak ne kadar ekmek o kadar köfte gibi bir durum var bu konuda. 360 alırsan daha iyi elbette ama bence gerek yok. Zaten kasayı da soğutmaya göre seçmen gerekecek. Bu yüzden bu iki seçim sana kalmış. 240 mm'den aşağı inme yeter.
Tamamdir Reis çok teşekkür ettim bu attığın ekran kartı ile 7800xt arasında çok bir fark varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx7900xt fiyatı 28k olmuş o bile alınabilir çok iyi fiyat bence

Son düzenleme:

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Top Bottom