Atık su bedeli her ay faturaya yansıtılıyor, m³ fiyatına baktığımda hemen hemen doğru fiyat çıkıyor. Yani gizli kapaklı değil de, göz göre göre saplıyolar faturaları :/m³ fiyatınız nedir? Bazen 10 yılda bir atık bedel falan kesiliyor yada sayaç parası falan. Su firmasını arayarak neden bu kadar fazla geldiğini sor. Daha önce aynı durum başıma geldiğinde 10 yıllık atık su bedelinin alındığını söylemişlerdi.
Geçen ay 19 metreküpe 822TL ödemiştim , 4 metreküp fazla kullanıma 900TL bana fazla gibi geldi.23 m³ kullanmışız, 1750 tl gelmiş. Bu normal mi?
Atık su bedeli her ay faturaya yansıtılıyor, m³ fiyatına baktığımda hemen hemen doğru fiyat çıkıyor. Yani gizli kapaklı değil de, göz göre göre saplıyolar faturaları :/
Tekirdağ, TESKİ firması bakıyor bize. Fiyat tarifelerinde birim kullanım arttıkça fiyat da artıyor. Ama yine de gerçekten fazla gibi geldi bana da.Geçen ay 19 metreküpe 822TL ödemiştim , 4 metreküp fazla kullanıma 900TL bana fazla gibi geldi.
hangi şehirdesiniz ?
Hocam anlıyorum fakat İstanbulda yaşıyorum yani İnstanbuldan çok olması saçmalık bence işin içinde bir iş var dediğim gibi Tekirdağ için 4 metreküp ekstra kullanıma 900TL fark saçma geliyor.Tekirdağ, TESKİ firması bakıyor bize. Fiyat tarifelerinde birim kullanım arttıkça fiyat da artıyor. Ama yine de gerçekten fazla gibi geldi bana da.