Neler Yeni

Yardım Şu iki kasadan hangisi daha lüks duruyor ?

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm

Kraken26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre
Asus rog helios kullaniyorum kesinlikle çok kaliteli ve devasa boyutu var sogutmasi ve iç hacmi çok güzel fiyat konusu önemli değilse Asus diyorum pişman olmazsınız sonuçta kasa sürekli değiştirilen bir şey değil özellikle Asus alırsanız yıllarca iç aksamı yukseltip devam edebilirsiniz.

Asus rog helios kullaniyorum kesinlikle çok kaliteli ve devasa boyutu var sogutmasi ve iç hacmi çok güzel fiyat konusu önemli değilse Asus diyorum pişman olmazsınız sonuçta kasa sürekli değiştirilen bir şey değil özellikle Asus alırsanız yıllarca iç aksamı yukseltip devam edebilirsiniz.
Hocam yani benim attığım hyperionu öneriyorsunuz dimi? Helios diyince kafam karıştı. Bu arada lianli nin kasası da epey geniş gibi . O konuda pişman ettirmez

Kraken26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre
Attığınız sonradan yeni çıkan bir model heliosla pek fark olacağını sanmıyorum o sebepten asusu önerdim tabii ki diğer kasada kötü demiyorum geniş bir kasa lianli de. Asusa benzer bı kasa kullandığım için pişman olmayacağına eminim öyle söylemem daha doğru olur.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Yani anlatmak istediğim marjinal bir kasa değil normal düz kasa :D herkes hyperion der diye tahmin etmiştim de demekki bir tek bana güzel geliyor
Hyperion da fazla havalı duruyor samimi tercih ederdim ben şuan ki kasam arçelik mesela (Arçelik kasayı nerden buldun diye sorma)

Top Bottom