Neler Yeni

şu iki klavyenin ne farkı var

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Aralarındaki farkı pek çözemedim marka, satıcı, gönderici ikisinde de aynı ama en fazla değerlendirmesi olanı al geç derim.

Birinde 68 tuşlu birinde 61 tuşlu diyor. Sanırsam biri Mini klavye diğeri de Ultra Mini klavye tarzında bir şey. Tam çözemedim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarındaki farkı pek çözemedim marka, satıcı, gönderici ikisinde de aynı ama en fazla değerlendirmesi olanı al geç derim.

Birinde 68 tuşlu birinde 61 tuşlu diyor. Sanırsam biri Mini klavye diğeri de Ultra Mini klavye tarzında bir şey. Tam çözemedim.
AA evet şimdi sen diyince farkettim üsttekinde del home tuşları varmış diğerinde yok zaten bana da çok minik lazım o yüzden dk61se modelini tercih edicem teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ya sence bu fiyata bu alınır mı uğraşmaya değer mi yurtdışından fln geşiyo ya

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
AA evet şimdi sen diyince farkettim üsttekinde del home tuşları varmış diğerinde yok zaten bana da çok minik lazım o yüzden dk61se modelini tercih edicem teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ya sence bu fiyata bu alınır mı uğraşmaya değer mi yurtdışından fln geşiyo ya
Yani bu fiyata böyle bir şey bulacağını pek düşünmüyorum. Ortalama 650-700₺'ye falan denk geliyor ama fena değil gibi. Tam olarak bir şey diyemem maalesef çünkü bilmediğim bir marka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
Yani bu fiyata böyle bir şey bulacağını pek düşünmüyorum. Ortalama 650-700₺'ye falan denk geliyor ama fena değil gibi. Tam olarak bir şey diyemem maalesef çünkü bilmediğim bir marka.
Ben aldım 580 e geliyor aşırı fp ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,024
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom