slmbenarda
80+
sadece üreticileri mi farklı ama ikiside dierya olarak geçiyor bi farkj varsa ona göre diğerini seçicem
AA evet şimdi sen diyince farkettim üsttekinde del home tuşları varmış diğerinde yok zaten bana da çok minik lazım o yüzden dk61se modelini tercih edicem teşekkürlerAralarındaki farkı pek çözemedim marka, satıcı, gönderici ikisinde de aynı ama en fazla değerlendirmesi olanı al geç derim.
Birinde 68 tuşlu birinde 61 tuşlu diyor. Sanırsam biri Mini klavye diğeri de Ultra Mini klavye tarzında bir şey. Tam çözemedim.
peki ya sence bu fiyata bu alınır mı uğraşmaya değer mi yurtdışından fln geşiyo yaAralarındaki farkı pek çözemedim marka, satıcı, gönderici ikisinde de aynı ama en fazla değerlendirmesi olanı al geç derim.
Birinde 68 tuşlu birinde 61 tuşlu diyor. Sanırsam biri Mini klavye diğeri de Ultra Mini klavye tarzında bir şey. Tam çözemedim.
Yani bu fiyata böyle bir şey bulacağını pek düşünmüyorum. Ortalama 650-700₺'ye falan denk geliyor ama fena değil gibi. Tam olarak bir şey diyemem maalesef çünkü bilmediğim bir marka.AA evet şimdi sen diyince farkettim üsttekinde del home tuşları varmış diğerinde yok zaten bana da çok minik lazım o yüzden dk61se modelini tercih edicem teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki ya sence bu fiyata bu alınır mı uğraşmaya değer mi yurtdışından fln geşiyo ya
sağ alttaki yön tuşları da fn tuşuna fonksiyonlanmış ona göre alsadece üreticileri mi farklı ama ikiside dierya olarak geçiyor bi farkj varsa ona göre diğerini seçicem
Ben aldım 580 e geliyor aşırı fp ürünYani bu fiyata böyle bir şey bulacağını pek düşünmüyorum. Ortalama 650-700₺'ye falan denk geliyor ama fena değil gibi. Tam olarak bir şey diyemem maalesef çünkü bilmediğim bir marka.
kampanya fln var mı veya hediye kod prime dayde denk gelmemiş keşke gelseymiş ucuza alırdım bir de sana kaç günde geldiBen aldım 580 e geliyor aşırı fp ürün
Gelmedi daha pazar günü aldımkampanya fln var mı veya hediye kod prime dayde denk gelmemiş keşke gelseymiş ucuza alırdım bir de sana kaç günde geldi
seninki benden önce gelicek bakalım nasılmış kargo geldiğinde buraya mesaj atarsınGelmedi daha pazar günü aldım
Tamamdır 21 i gözüküyor tahmini teslimatseninki benden önce gelicek bakalım nasılmış kargo geldiğinde buraya mesaj atarsın
benim 24Tamamdır 21 i gözüküyor tahmini teslimat
Tamam gelince yazwrım unutmassambenim 24
benimki geldi seninki geldi miTamam gelince yazwrım unutmassam