Batufhcgcg
80+
Su ile seyreştilirmiş bal göz damlası şeklinde göze damlatildiginda göz rengini açacağını söylüyorlar internette doğrumu?
ver onu ben baska bır yerede dokıyım onu oranında rengı acılsın hergun sacma sapan seyler buluyosunuz sorunlumusunuz sızSu ile seyreştilirmiş bal göz damlası şeklinde göze damlatildiginda göz rengini açacağını söylüyorlar internette doğrumu?
Hocam bu resmen saçmalıktan ibaret. Eğer bunun gibi şeyleri gerçek doktorlar demediyse, inanmayın ve sakın uygulamayın.Su ile seyreştilirmiş bal göz damlası şeklinde göze damlatildiginda göz rengini açacağını söylüyorlar internette doğrumu?
Sahte başlık reis insanların sahte başlıklara verdiği tepkilere bakıyorum sadeceHocam bu resmen saçmalıktan ibaret. Eğer bunun gibi şeyleri gerçek doktorlar demediyse, inanmayın ve sakın uygulamayın.
Tezgaha geldik hocam ne yaptınız sizSahte başlık reis insanların sahte başlıklara verdiği tepkilere bakıyorum sadece![]()
Sahte başlık reis insanların sahte başlıklara verdiği tepkilere bakıyorum sadece![]()
Aklıma gelmuduHocam o zaman keşke bu kadar erken söylemeseydiniz. Birazcık mesaj gelince yazardınız, bizde, "haaa öylemiymiş" derdik. Yedik ama orası ayrı
![]()