Ciddi sordum hocamkötü durur
pis durur kirli durur
ben de ciddi cevap verdimCiddi sordum hocam
puding keycaps takınca klavyenin bütün özeliği, güzelliği kayboluyor.Alttaki klavye : Sikakeyb HM80
Sizce bunun üstüne bembeyaz puding keycapsler takılınca nasıl durur ?
Alıntıyı görüntüle
Puding keycaps zamanında almıştım. Benim çok hoşuma gidiyor hocam fakat sadece şeye takıldım. Bu görseldeki klavye tam istediğim özelliklerde. Fakat benim pc setup'um komple beyaz. O yüzden elimdeki beyaz keycapsleri bu klavyeye taksam kasası gri olduğu için kötü durur mu diye sormak istedim.puding keycaps takınca klavyenin bütün özeliği, güzelliği kayboluyor.
pbt tuşlarla klavye daha güzel ve oturaklı duruyor.
aula f75 de denedim , hiç hoşuma gitmedi.
bence tabi ki...
size güzel gelebilir, zevk meselesi...
kasası çok sırıtır tuşlar pırıl pırıl beyazken kasa daha soluk gri durucakPuding keycaps zamanında almıştım. Benim çok hoşuma gidiyor hocam fakat sadece şeye takıldım. Bu görseldeki klavye tam istediğim özelliklerde. Fakat benim pc setup'um komple beyaz. O yüzden elimdeki beyaz keycapsleri bu klavyeye taksam kasası gri olduğu için kötü durur mu diye sormak istedim.
O zaman şunu alsam nasıl olur hocam ? Buna da beyaz puding keycaps takacam.kasası çok sırıtır tuşlar pırıl pırıl beyazken kasa daha soluk gri durucak
Hocam bence esc dışında çok güzel rengi, ve keycapsler kaliteli duruyor. Puding keycaps hem daha çirkin oluyor hemde orjinaline göre daha kalitesiz.Alttaki klavye : Sikakeyb HM80
Alıntıyı görüntüle
Hocam fotoğraf falan çekip tiktoğa falan atmıyorsanız değiştirmeye gerek yok. Bu renk ile de beyaz setupa yakışacağını düşünüyorum. Retro bi havası var.Alttaki klavye : Sikakeyb HM80
Alıntıyı görüntüle
Hocam konu detayını ve başlığı değiştirdim tekrardan bakar mısınız rica etsem ? Bu arada beyaz keycaps kullanmazsam eğer bu klavyede harfler geceleyin belli olmaz çünkü o klavyenin tuş setleri ışık geçirmiyor. Sizce beyaz keycaps kötü mü duruyor üst fotoya bakarmısınız ? Objektif olun hocam. Kötü duruyorsa bu klavyenin küçük kardeşi var onu alabilirim. Onun kasası beyaz. Fakat asıl istediğim özellikler bu üstteki klavyede var maalesef.Hocam fotoğraf falan çekip tiktoğa falan atmıyorsanız değiştirmeye gerek yok. Bu renk ile de beyaz setupa yakışacağını düşünüyorum. Retro bi havası var.