Neler Yeni

Öneri Şu sıralar ne oynuyorsunuz?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay
Yeni yila girdigimizden beri oynayacak oyun bulamiyorum. Bir tek Kingdom Come 2 cikti. Akti gitti valla cok eglendim onla. 2-3 haftami yedi. Simdi mart ayindayiz gene oyunsuzluk basladi. Bir ara Avowed oynadim cunku Skyrime benziyordu ama Skyrimin yanindan bile gecmez bence. Sarmadi hic biraktim bende. Su an oyunsuzlukla bogusuyorum tavsiyesi olan var mi? En azindan AC Shadows cikana kadar 20 marta kadar idare etsin beni. Herkesin bildigi Cyberpunk, Baldurs Gate 3, RDR2 tarzi oyunlar degil de daha farkli bir seyler bakiyorum. Siz neler oynuyorsunuz? Belki bir fikir olur bana da.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Garip bi şekilde batman serisine başladım. Asylum bitirip city'e başlladım. Metro serisi, Alan wake remastered başladım (ikisininde savesi silinmeseydi güzel olurdu). Batmanin 3 oyununu 50tlye almıştım epicden. Ben dönere 100tl veriyorum. Bence alınır oynanır. Tomb raiderede başlamak istiyorum Uncharted gibi olmasada sarar diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max Payne 1. Yıllardır kaç kez bitirdim saymadım ama halen sarıyor.
Güzel oyundu fakat çok bugluydu oda ya. SÜrekli çöküyodu oyun

m_blck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muzaffer
Dun aksam jedi fallen order i bitirdim bugun ac odyssey e baslamayi dusunuyordum. days gone i tavsiye ederim eger oynamadiysaniz gayet keyifli bir oyundu.

Jill Valentine

80+ Silver
Garip bi şekilde batman serisine başladım. Asylum bitirip city'e başlladım. Metro serisi, Alan wake remastered başladım (ikisininde savesi silinmeseydi güzel olurdu). Batmanin 3 oyununu 50tlye almıştım epicden. Ben dönere 100tl veriyorum. Bence alınır oynanır. Tomb raiderede başlamak istiyorum Uncharted gibi olmasada sarar diye düşünüyorum.

Hocam valla ben hiç sorun yaşamadım. Genelde gamepad bağlayıp telefonda bitirdim zaten.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ege
House Flipper, Ets 2, 1-2 el valo

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uncharted serisi cok guzeldi ya. Keske unutsam tekrar oynasam. Turkce dublaji en iyi oyunlardan. Cok sarmisti beni.
Dun aksam jedi fallen order i bitirdim bugun ac odyssey e baslamayi dusunuyordum. days gone i tavsiye ederim eger oynamadiysaniz gayet keyifli bir oyundu.
AC Odyssey en sevdigim AC oyunu hocam kesin oyna. Dunyasini, savas sistemini, gorevlerini vesaire diger AC oyunlarina gore daha cok sevmistim.

java

80+ Bronze
Wolfenstein The New Order.
Nazi falan öldürüyorsun güzel oyun.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Uncharted serisi cok guzeldi ya. Keske unutsam tekrar oynasam. Turkce dublaji en iyi oyunlardan. Cok sarmisti beni.

AC Odyssey en sevdigim AC oyunu hocam kesin oyna. Dunyasini, savas sistemini, gorevlerini vesaire diger AC oyunlarina gore daha cok sevmistim.
Uncharted alamadım diye o oyuna başlayacaktım. Oynamadım yani :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,618
Üyeler
172,869
Son üye
Berke38
Top Bottom