Neler Yeni

ŞU SPOTIFY BENİ DELİ EDİYOR LÜTFEN BI YARDIM.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Arkadaşlar şimdi herkes bunna üye oluyor ve bu üyeliğe para veriyor. Benim de üyeliğim var ama nedense bana inat gibi telefonumda sürekli olarak playlistleri 0lıyor ve hesaptan çıkıyor. Buraya kadar sıkıntı yok ancak ben spotifyi en son cevrimdışı bırakırsam bir daha hesaba giremiyorum sil baştan kurmak zorunda kaliyorum ve bu benim sinirimi çok bozuyor yaklaşık 2 haftadır oluyor ve bunun bir çözümü yok mu ya da içinizde yaşayan varsa tecrubelerini paylaşabilir mi ?

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Büyük ihtimalle senin başkasının elinde ve o sürekli sıfırlayıp diğer cihazlardan çıkış yapıyor.

Premium hesapları çok çalmaya çalan var her yerde.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle senin başkasının elinde ve o sürekli sıfırlayıp diğer cihazlardan çıkış yapıyor.

Premium hesapları çok çalmaya çalan var her yerde.
Peki o tam olarak ole olmadigini dusunuyorum cunku tekrar kullanabiliyorum asil sıkınti girmeye calisinca cevrimdisi diyor ve cevrimici olmuyor

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,908
İsim
Okan Aslantaș
Arkadaşlar şimdi herkes bunna üye oluyor ve bu üyeliğe para veriyor. Benim de üyeliğim var ama nedense bana inat gibi telefonumda sürekli olarak playlistleri 0lıyor ve hesaptan çıkıyor. Buraya kadar sıkıntı yok ancak ben spotifyi en son cevrimdışı bırakırsam bir daha hesaba giremiyorum sil baştan kurmak zorunda kaliyorum ve bu benim sinirimi çok bozuyor yaklaşık 2 haftadır oluyor ve bunun bir çözümü yok mu ya da içinizde yaşayan varsa tecrubelerini paylaşabilir mi ?
Sifreni vs değiștir hesabına bir bașkası giriș yapıyordur mümkünse uzun zor bir șifre koy benimki 23 haneli mesela

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sifreni vs değiștir hesabına bir bașkası giriș yapıyordur mümkünse uzun zor bir șifre koy benimki 23 haneli mesela
Tc mi koyarimda her yerde kullaniyom o e postayi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam parolayı hallettim inşallah tekrarlamaz

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

wh1te

80+ Silver