Su tür mizahlar hosunuza gidiyormu

Adam orada t
Aradaki bağlantıyı göremiyorsan, gülmen doğal kardeşim. Zorlamamak gerek.
am tersine y2hudiler ile dalga gecici seuler demis, digerkinde ise paralel evren hakkinda bir mizah yapilmis, digerkindede ikiz kuleler ile ilgili paylasim yapmislar, bunun gazze ile ne alakasi var ora ile dalga gecici durum yokki

Hayır

hayır, instagram reels kismi kocaman bir alzheimer dernegi oldugu icin bunlardan o kadar fazla gordum ki artik iyice kabak tadi vermeye basladi

ben gülemedim valla, takıntılı olduğumdan falan değil de ikiz kuleler naziler falan hakkında komikmiş gibi davranan ergenlerden bıktım usandım

Normalde tebessüm ettiren şeylerdi fakat şu sıralar +11 yaş ergen veled lerin diline düşünce gülesi gelmiyor insanın

Normalde tebessüm ettiren şeylerdi fakat şu sıralar +11 yaş ergen veled lerin diline düşünce gülesi gelmiyor insanın
İnstagramda asiri takildigim icin ayni mizahi defaalrca gorunce bikiyor ve baska insanlarin cokca guldugunu gorunce garip oluyorum cunku bana artik cok normal geliyor birtakimi :D dediginiz gibi

"1945 Almanya☠️☠️☠️ Agalar anladı" tayfası çok sıkıyor ya.Maalesef sınıfta bir tane ondan var.
aslinda ilk ciktigi zamanlar guzeldi sadece gercekten bilen kisiler mizahini yapiyordu o kadar abartida olmuyordu ama simdiki veletler h*tleri sevmenin havali oldugunu falan dusunuyorlar 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri