Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,144
Nasil yani o baska bu baska
Aradaki bağlantıyı göremiyorsan, gülmen doğal kardeşim. Zorlamamak gerek.
Nasil yani o baska bu baska
am tersine y2hudiler ile dalga gecici seuler demis, digerkinde ise paralel evren hakkinda bir mizah yapilmis, digerkindede ikiz kuleler ile ilgili paylasim yapmislar, bunun gazze ile ne alakasi var ora ile dalga gecici durum yokkiAradaki bağlantıyı göremiyorsan, gülmen doğal kardeşim. Zorlamamak gerek.
İnstagramda asiri takildigim icin ayni mizahi defaalrca gorunce bikiyor ve baska insanlarin cokca guldugunu gorunce garip oluyorum cunku bana artik cok normal geliyor birtakimiNormalde tebessüm ettiren şeylerdi fakat şu sıralar +11 yaş ergen veled lerin diline düşünce gülesi gelmiyor insanın
Hani nerde2 ve 3 güldürdü allah var
Bu gercekten beni derinden yaraladıHani nerde
Tüh yaBu gercekten beni derinden yaraladı![]()
Çocukların eline düştü hepsi güzel normalde ama çokta değil görsem okumam geçerim direkSurekli bakiyorum her turlu shitpost video vb. Vb. Yillardir severek izliyorum kimisi sevmiyor yada hosuna gitmiyormus,
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
"1945 Almanyaikiz kuleler olayi artik veletlerin eline dustugu icin eglenceli gelmiyor,digerleri komik ama
aslinda ilk ciktigi zamanlar guzeldi sadece gercekten bilen kisiler mizahini yapiyordu o kadar abartida olmuyordu ama simdiki veletler h*tleri sevmenin havali oldugunu falan dusunuyorlar"1945 AlmanyaAgalar anladı" tayfası çok sıkıyor ya.Maalesef sınıfta bir tane ondan var.