SadeceSeyf
80+ Gold
Merhaba arkadaşlar durumlar hiç iyiye gitmiyor. Hem memleket adına hem ülke adına. Varımı yoğumu dolara geçirmek şuan mantıklı mı ?
15 yazcakmış herhalde.(15'i geçeli çok oldu ama.)
15 yazcakmış herhalde.(15'i geçeli çok oldu ama.)
kanka altın hiç kaybetmiyor. bence altın daha mantıklı duruyor.Merhaba arkadaşlar durumlar hiç iyiye gitmiyor. Hem memleket adına hem ülke adına. Varımı yoğumu dolara geçirmek şuan mantıklı mı ?
DeneyeceğimParanızı bi yere bağlayında nereye bağlarsanız bağlayın, yoksa her gün eriyor.
@Recep Tayyip Erdoğan bakar mısın başkanım.
Problem orada. Dolar yükseliyor. Yine de değer kaybetmiş oluyor TLkanka altın hiç kaybetmiyor. bence altın daha mantıklı duruyor.
İşte bu yüzden neyin ne olacağı belli değil. Lifan Tay motorum vardı sattım. 2 gün önce 9000tllik altın yaptım şuan 9230 Tl civarında. 2 günde bu paraya kadar gelirse ay içinde net 1k tutturmuş oluruz. Altından pişman olmazsın.Deneyeceğim
Alıntıyı görüntüle
Siz başkanı nasıl nasıl cezalandırırsınız!!?!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Problem orada. Dolar yükseliyor. Yine de değer kaybetmiş oluyor TL
Altın daha iyi benceMerhaba arkadaşlar durumlar hiç iyiye gitmiyor. Hem memleket adına hem ülke adına. Varımı yoğumu dolara geçirmek şuan mantıklı mı ?
Normalde vadeliye yatırıp çalışmayacaktım ama. Tedirginlik hat safhada şuanDolar veya altın almak istemiyorum dersen Kuveytürk üzerinden katılım hesabına yatırabilirsin paranı.