Ben olsam yapmazdım Onun yerine minnak şirketlere basıp ani çıkışlar elde edebilirsin sanırım çok anlamıyorum ama girmeyi düşünüyordum yatırıma küçük şirketler çok riskli ama kazanınca çok kazandırıyorHer ay atmayı düşünüyorum.
hmm 48k lardan gelmişti burayaAz önce Btc Türk den 100 TL lik btc aldım. İyi mi yaptım?
tavsiye mi ? kim verdi bu yatırım tavsiyesini ?bozdurup chz almanı öneririm btc düşük miktarlarda kazandırmıyor ben 500 liralık btc almak yerine chz aldım forumdaki arkadaşlar tavsiye verdi haklılarda
Ben ileride çok yükseleceğini düşünüyorum. Dünya dijitalleşecek. YTD.Dinleme bunları. Her ay bütçeyi arttırarak düzenli olarak Bitcoin al kenara köşeye at, istiyorsa 10K ya bile düşsün. Bunun değerleneceği kesin bir şey. Gelecek için yatırım yapmak lazım. Hatta istiyorsan belirli bir bütçe ayır al sat için, mantığını öğrenmiş olursun. Kendi düşüncelerin bunlar, uygulayıp uygulamamak size kalmış, kaybederseniz falan bir sorumluluk almıyorum.
hot daha mantıklı uzun vadelibozdurup chz almanı öneririm btc düşük miktarlarda kazandırmıyor ben 500 liralık btc almak yerine chz aldım forumdaki arkadaşlar tavsiye verdi haklılarda
HOT yükselecek deyip, Hot daha mantıklı deyip yatırım tavsiyesi değildir demek?Hot al yükselecek ydt
Mesaj otomatik birleştirildi:
hot daha mantıklı uzun vadeli
PP nin akıncı olması herşeyi açıklıyor sanırım.Hot al yükselecek ydt
Hot al yükselecek ydt
bir kaç ay sonra görüşelimPP nin akıncı olması herşeyi açıklıyor sanırım.
Kötü bir coin, zaten çok yükseldi. Girilecek bir coin değil bence. ytd