Neler Yeni

Şuan monitör alınır mı ?

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
hocam bu bayağı iyiymiş az daha bakınacam ama büyük ihtimalle bunu alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

dönüştürücü sıkıntı yaşatır deniliyor hocam
O detayı bilmiyorum ama benim attığım monitörde pivot özelliği ve dahili hoparlör vs. var onlarıda belirteyim.
fakat hdmi portu bunda galiba

Dönüştürücü değil. Direkt Display Port kablosu alacaksın.
laptopda yok malesef girişi hocam

hocam butce nedır??
hocam max 4300 civarı, fakat laptopa bağlayacağım hdmi girişi var sadece. 144 hz ya da 120 hz için hdmi 2.0 lazım deniliyor . dp dönüştürücü de sağlıksız oluyormuş. oyüzden 2.0 hdmi girişli monitör arıyorum

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat

hocam max 4300 civarı, fakat laptopa bağlayacağım hdmi girişi var sadece. 144 hz ya da 120 hz için hdmi 2.0 lazım deniliyor . dp dönüştürücü de sağlıksız oluyormuş. oyüzden 2.0 hdmi girişli monitör arıyorum
hocam ılerıde kasa vs alırım dıyorsan butcenı de asabılıyorsan https://www.itopya.com/gamebooster-...hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 al derım bende alıcam bugun sıp gecıcem bende de laptop var dp portu da var senınkının modelı nedır tam olarak belkı mını dp portu vardır

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Alacaksan hiç bekleme derim aga ben kendim şahsen sipariş veren biri olarak söylüyorum fiyatlar uçacak daha da iyi fırsat yakalamak için riske girmeye değmez.

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
hocam ılerıde kasa vs alırım dıyorsan butcenı de asabılıyorsan https://www.itopya.com/gamebooster-...hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 al derım bende alıcam bugun sıp gecıcem bende de laptop var dp portu da var senınkının modelı nedır tam olarak belkı mını dp portu vardır
yok hocam malesef ideapad gaming 3

Alacaksan hiç bekleme derim aga ben kendim şahsen sipariş veren biri olarak söylüyorum fiyatlar uçacak daha da iyi fırsat yakalamak içir riske girmeye değmez.
öyle görünüyor valla

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar dolar uçuşa geçti, şansa bende günlerdir monitör kovalıyordum. Dikkat ettim de bazı satıcılar stokları düşürüp fiyatı uçurmuş. Ama yükseltmeyen satıcılar hâlâ var. Sizce fiyatı yükselmeden şuan hemen alayımmı ? Yoksa az daha sabırlı mı olayım ? Eğer varsa hemen şuan için ıps panel monitör öneriniz bana atabilirseniz süper olur
Neye sabırlı olacaksın kardeş doların 30 olmasını mı bekleyeceksin

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
şu hdmi port mevzusunu konu olarak açayım en iyisi, bilgisi olan vardır belki

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,654
İsim
uwu

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
yok hocam malesef ideapad gaming 3

öyle görünüyor valla
laptobun arkasını atar mısın bı knk bakayım

şu hdmi port mevzusunu konu olarak açayım en iyisi, bilgisi olan vardır belki
hocam hdmı ıle her monıtor farklı farklı hz desteklıyor benım attıgım monıtor 144 hz desteklıyor hdmı ıle dpıle 280hz kadar cıkıyor

zamanında 4250 ye aldıramamıştık zamlar gelince almışlardı :(
evet ya 3 gun once o fıyattı alamadım para hesaba gecmemıstı yanlıs urun almıstım bugun gectı ogleden sonra alıcam ınsallah

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,654
İsim
uwu

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
laptobun arkasını atar mısın bı knk bakayım

hocam hdmı ıle her monıtor farklı farklı hz desteklıyor benım attıgım monıtor 144 hz desteklıyor hdmı ıle dpıle 280hz kadar cıkıyor

evet ya 3 gun once o fıyattı alamadım para hesaba gecmemıstı yanlıs urun almıstım bugun gectı ogleden sonra alıcam ınsallah
hocam lenovo 15arh05 82EEY00CGTX

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
aynen yokmus knk :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan

Arkadasin attigi monitoru kullandim daha öncesinde ben de laptoba baglayip kullaniyordum icerisinden cikan hdmi kablosu ile 120hz alabiliyorsun. Bende ölü pixel ciktigi icin iade etmistim. Muhtemelen sen de 120 hz alirsin

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
Arkadasin attigi monitoru kullandim daha öncesinde ben de laptoba baglayip kullaniyordum icerisinden cikan hdmi kablosu ile 120hz alabiliyorsun. Bende ölü pixel ciktigi icin iade etmistim. Muhtemelen sen de 120 hz alirsin
biraz baktım da herkes 120 alıyormuş 1.4 hdmi ile . oyüzden bunu alıcam gibi sorun olursa iade ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom