Kapkaranlık sadece bilgisayarın ışığının bulunduğu önümde defter ve notlara monitörden baktığım bir odadan yazıyorum.ışıklı mısıklı rgbli falan bir odadanmı yazıyorsunuz yoksa arkasına 2 yastık koyulmuş çekyattanmı![]()
Ortalama bir oyuncu koltuğundan.ışıklı mısıklı rgbli falan bir odadanmı yazıyorsunuz yoksa arkasına 2 yastık koyulmuş çekyattanmı![]()
aaa sen benim yan komşusunKapkaranlık sadece bilgisayarın ışığının bulunduğu önümde defter ve notlara monitörden baktığım bir odadan yazıyorum.
Sağımda kapı solumda ise yatak bulunuyor.
Adres de veriyim mi?
ver abi :dKapkaranlık sadece bilgisayarın ışığının bulunduğu önümde defter ve notlara monitörden baktığım bir odadan yazıyorum.
Sağımda kapı solumda ise yatak bulunuyor.
Adres de veriyim mi?
aaa sen benim yan komşusun![]()
ağlamıyorum gözüme para kaçmadı çünkü yokBöyle bir odadan:
Alıntıyı görüntüle
Otomatik koyuyor ne yapayımtelefon kamerası yine övüldü gibi :d
Alıntıyı görüntüle
O cihazları almak için ne kadar sabrettim ne bedeller ödedim bi bilsen...ağlamıyorum gözüme para kaçmadı çünkü yok
iyi şeyler zaman alırOtomatik koyuyor ne yapayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O cihazları almak için ne kadar sabrettim ne bedeller ödedim bi bilsen...
adama bak ya eski parçaları arkaya atıyo ama bende hiç yokyalnız odamın daha görünmeyen yüzü yani o masaların arkası var, bilgisayar bileşenleri doluHepsi de eski parçalarım yani.
Arkada uzay montaj yaptım sök tak yapıyorumadama bak ya eski parçaları arkaya atıyo ama bende hiç yok![]()