Neler Yeni

Subnautica çok zor geldi ortak lazım

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
oyunu aldım ama bi türlü ilerleyemiyorum craft yapmam için bazı şeyler gerekiyor onları bulamıyorum ben mi çok kötüyüm yoksa şanssız mıyım bilemiyorum ama sanırım mod kurarak co-op oynamak mümkünmüş. oynamak isteyen olursa yazabilir

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
oyunu aldım ama bi türlü ilerleyemiyorum craft yapmam için bazı şeyler gerekiyor onları bulamıyorum ben mi çok kötüyüm yoksa şanssız mıyım bilemiyorum ama sanırım mod kurarak co-op oynamak mümkünmüş. oynamak isteyen olursa yazabilir
ben crack oynuyordum bitirmeye yakındım orijinal olsa gelirdim :)

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam ne şansızsın nede kötüsün. Oyuna sıfırdan başlıyorsan böyle şeyleri bilmemen gayet normal bir şey. Oyunu 3 kere youtube dan bitirmeme rağmen ben bile bazı şeyleri youtubedan bakıyordum. Şöyle siteler veya youtube kanalları acayip yardımcı oluyor hocam, takıldığınız gibi ara hocam.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağ ol reis bakıcam buradan
Hocam ne şansızsın nede kötüsün. Oyuna sıfırdan başlıyorsan böyle şeyleri bilmemen gayet normal bir şey. Oyunu 3 kere youtube dan bitirmeme rağmen ben bile bazı şeyleri youtubedan bakıyordum. Şöyle siteler veya youtube kanalları acayip yardımcı oluyor hocam, takıldığınız gibi ara hocam.

mfm125

80+ Silver
Subnantica zaten yanında bilen biriyle oynamak zorunda olduğun bir oyun yada YouTube dan bakacan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom