Bişey olmaz biri gider biri gelirSüleyman Soylu istifa etti. Haber kanalları şuan canlı yayında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz .
Konu gündem siyaset normal bir şey .beyler siyaset yapmıyalım lütfen
MantıklıBişey olmaz biri gider biri gelir
Bu arada ne olursa olsun Süleyman Soylu terörle mücadelede önemli adımlar atmıştı. Bunlar unutulmamalı.Süleyman Soylu istifa etti. Haber kanalları şuan canlı yayında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz .
Biraz basit geliyor söyleyince fakat eve getirdiği ekmeği günlük kazanan kişiler var ani bir sokağa çıkma yasağında evde yiyecek en ufak bir erzağı olmayanlar var herkesin durumu iyi değil . Bu açıdan da düşünmek lazım . Fakat abartanlarda var ona lafım yok .Çanakkale' de bir tas hoşaf ile koskoca orduları deviren bir ceddimiz var ama şimdiki nesil 2 gün açlıktan ölüyor yanlış anlamayın taraf tutmuyorum ama bu durumda halkın yaptığı büyük ahlaksızlık adamın yaptığı da büyük erdemdir.
Üstüne çok ciddi suçlamalar atıldı diye yüklenilmiştir.Bir devlet adamı sırf sokağa çıkma yasağı yüzünden istifa etmez bence başka bir neden ile bıraktı
Olabilir knk ama bilemiyoruzBir devlet adamı sırf sokağa çıkma yasağı yüzünden istifa etmez bence başka bir neden ile bıraktı
dostum emin ol bahsettiğin kesim sokağa ordu gibi yığılan kesim değil.Biraz basit geliyor söyleyince fakat eve getirdiği ekmeği günlük kazanan kişiler var ani bir sokağa çıkma yasağında evde yiyecek en ufak bir erzağı olmayanlar var herkesin durumu iyi değil . Bu açıdan da düşünmek lazım . Fakat abartanlarda var ona lafım yok .
Ok. Ama bunu bilemezsin bilemeyiz.dostum emin ol bahsettiğin kesim sokağa ordu gibi yığılan kesim değil.
Ayrıca cumhurbaşkanı istifayı kabul etmedi