Gıda dağıtım firmasında şöförüm. Hergün en az 50 market geziyorum. Benim gezdiğim 50 markette yüzlerce müşteri görüyor. 1 aydır 2 litre kolonya ve sayısız maske kullandım.
Neden biliyor musun Ali; Bu hastalığı eve getirmeyelim eşime bulaşmasın diye, sağlığımı koruyalım diye. Tamam bu salgın kimsenin suçu yok.
Fakat; İç işleri bakanı sokağa çıkma yasağını açıklamadan en az 1 gün önce, kardeşim fırınlar açık kalacak herkese hizmet ulaşacak, kimse zorda kalmayacak panik yapmayın demeliydi.
Bunu sokağa çıkma yasağını söyledikten 3 saat sonra söylersen halk heryer talan eder ve öylede oldu. herkes birbirine yapışıp marketlere koştu. Bulaşmayacağı kadar yüksek Bi hızla herkeze virüs bulaştı. Bu tamamen SÜLEYMAN SOYLU' nun suçudur.
Ben yarın işe giderken daha çok tedirgin gideceğim. Çünkü bunu düşünmesi gereken yıllarca okumuş bakan 10 yaşında çocuğun, anne evde ateş yaktım deyip sonra annesi eve gelince hemen söndürdüm ki ben bunu demesiyle, aynı anlamda Bi iş yaptı.
İstifa etmesi mantıklıydı. Reddedilmesi çok saçma olmuş. Bu kabul edilir bir hata değildi. Acilen görevden alınmalı.