Neler Yeni

Süleyman Soylunun sürekli mesaj atması sorunu

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnternetten baktığımda hukuka aykırı bir davranışta bulunulmadığı sürece sıkıntı yoktur yazıyodu
Öyle bir şey yok, kaynağınız yanlış. Ben senin numaranı alıp kafama göre spam mesajları atamam bu yasaktır. Ek olarak senin bu verini nereden aldı? Buda da bir veri paylaşımı mevcut bu da yasak. Son zamanlarda özellikle bu konuda bir yerlere kayıt oluyorsanız ticari metin vb. şeylere izin vermenizi onaylatıyorlar ki, izin vermiş gözükün spam mail, spam mesaj alabilin.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bana afad dışı yazmıyo

Veviel

80+
Hiçbir kurum, kuruluş, dernek vb. kimse senin verlerini kafasına göre işleyemez, sen izin vermediğin sürece, bu kanunsal bir suçtur ama burası muz cumhuriyeti.

Banada geldi geçen gün, hiçbir halt olmayacağını bildiğim halde cimere yazdım daha nereye yönlendirmeleri gerektiğine karar veremiyorlar :D Kimi kime şikayet ediyorsak boş.
Alıntıyı görüntüle
devleti devlete şikayet etmişsin kanka türkiye olmasa işe yarardı fakat türkiye'deyiz bu şikayet dolaşıp durur

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
BAna iyi parti milletvekili adayı atıyo la.

milenix

80+ Gold
Bana en son mesaj 6 ocakta İçişleri Bakanlığından klasik kendini bilmem ne diye tanıtanlar diye başlayan mesaj gelmiş. Bi ben bu kadar şanslıyım heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana en son mesaj 6 ocakta İçişleri Bakanlığından klasik kendini bilmem ne diye tanıtanlar diye başlayan mesaj gelmiş. Bi ben bu kadar şanslıyım heralde.
Aslında ne kadar şans sayılır tartışılır. Oy için bile iplemiyor.

Megan

80+ Silver
Öyle bir şey yok, kaynağınız yanlış. Ben senin numaranı alıp kafama göre spam mesajları atamam bu yasaktır. Ek olarak senin bu verini nereden aldı? Buda da bir veri paylaşımı mevcut bu da yasak. Son zamanlarda özellikle bu konuda bir yerlere kayıt oluyorsanız ticari metin vb. şeylere izin vermenizi onaylatıyorlar ki, izin vermiş gözükün spam mail, spam mesaj alabilin.
Ne alaka ben bile gidip şimdi parasını verip türk telekomdan falan istediğim bölgedeki tüm kullanıcılara istediğim mesajı gönderebilirim daha böyle bir hizmetten haberiniz yok, 10 yıl önce yapıyorduk bunu reklam için. Yasak falan da değil akşama kadar sana 50 tane reklam amaçlı mesaj gönderirim hiçbir şey yapamazsın bu konuda yasak falan değil.

Kara*

80+ Silver
1-2 ay öncesine kadar bu mesajlar bana da çok geliyordu, direk silin uğraşmayın hdp haricinde bütün partiler atmıştır hepside farklı istekler sunuyor. Ama favori mesaj suriyelileri atmakla kafayı bozmuş kişiden gelmişti gelin imza verin suriyelileri doğdukları yere geri gönderelim demediği kalmıştı. :D

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne alaka ben bile gidip şimdi parasını verip türk telekomdan falan istediğim bölgedeki tüm kullanıcılara istediğim mesajı gönderebilirim daha böyle bir hizmetten haberiniz yok, 10 yıl önce yapıyorduk bunu reklam için. Yasak falan da değil akşama kadar sana 50 tane reklam amaçlı mesaj gönderirim hiçbir şey yapamazsın bu konuda yasak falan değil.

Peki.
1681978692898.png

Tah. etmeden hiçbir kurum, kimse mesaj A-TA-MAZ, yine söylüyorum yasal olarak suçtur.

1681979079172.png

Son düzenleme:

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
orda da yazıyor zaten pazarlama, cinsel içerik, siyasi propaganda olmadığı sürece sorun yokmuş işte.

Bu konuda ne tartışılıyor? Hal hatır sormak için spam mesajları atılmıyor herhalde, millete. Neyse çok uzatmaya gerek yok. Daha fazla zaman ayırmayacağım bu konuya.

Megan

80+ Silver
Bu konuda ne tartışılıyor? Hal hatır sormak için spam mesajları atılmıyor herhalde, millete. Neyse çok uzatmaya gerek yok. Daha fazla zaman ayırmayacağım bu konuya.
siyasi propaganda mı var ? :D
bana gelen mesajda da siyasi propaganda yok mesela sadece halktv ye çıkacağını söylüyor, siyasi propagandanın ne olduğunu bi öğren önce.

Sözcüğün daha dar ve sık kullanılan anlamıyla propaganda politik bir amacı veya iktidarın çıkarlarını destekleyen bilerek çarpıtılmış veya saptırılmış bilgiye denir. Propagandacılar bir grubun istekleri yönünde halkın bir konu veya olayla ilgili görüşlerini değiştirmeyi amaçlarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,649
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom