Neler Yeni

Sultan papağanı kuluçkadaki yavrular

zazazaza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fevzi
Cümleten Selamünaleyküm arkadaşlar benim sultan papağanın yavruları olduğu halde neden bağırıyor acaba bir bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sultan papağanları ve kafesi böyle

Ekler

• IMG_20250426_230410.jpg
    IMG_20250426_230410.jpg
    3.4 MB · Hit: 16

zazazaza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bir çift Sultan papağanım vardı yumurta yaptıktan sonra kuluçkadan kalkmadı dişi erkek bakmadı yavrularına sade dişi baktı ve Dünyaya getirdi büyüttü güzel besliyordu ama bu iki gündür hiç yuvanın içine girmedi ve yavruları bakmıyor neden olabilir ve çok bağırıyor iki gündür

Ben de bir çift Sultan papağanım vardı yumurta yaptıktan sonra kuluçkadan kalkmadı dişi erkek bakmadı yavrularına sade dişi baktı ve Dünyaya getirdi büyüttü güzel besliyordu ama bu iki gündür hiç yuvanın içine girmedi ve yavruları bakmıyor neden olabilir ve çok bağırıyor iki gündür
tekrar kızgınlığa girmiş
daha yavrulara bakmaz
ayrı bir kafes al yavruları oraya koy kendin besle şırınga ile
kuluçkayı al tekrar yavrulamasınlar

not:yavrular kaç aylık ona göre

Sultan papağanı yavrularını beslemiyorsa, bu durumun birkaç nedeni olabilir:

1. Deneyimsizlik: İlk kuluçkasında olan çiftler, yavrularını ilk günlerde beslemeyebilir veya reddedebilirler. 1
  2. Stres ve çevresel faktörler: Gürültü, sık sık rahatsız edilme veya sosyal izolasyon gibi stres kaynakları, ebeveynlerin yavrularına zarar verme eğilimini artırabilir. 3
  3. Yetersiz beslenme: Ebeveynlerin yeterli beslenme ve bakım almaması, stres seviyelerini artırarak yavrularına zarar vermelerine neden olabilir. 34
Bu durumda, yavruların beslenmesi için bir veterinerden profesyonel yardım almak gerekebilir.

zazazaza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bu 2 koluçası ilk kuluçkasına bakmadı öldüler Bunlar dünyaya geldi bir haftalık 2 haftalık falan şu an anne beslemiyor babası besliyor

Yavruların her kursağına baktlğımda dolu ama annesi çok bağırıyor

Yavruların her kursağına baktığımda dolu ama annesi çok bağırıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,322
Üyeler
172,817