bu adamı atarak kanıtlamayın lütfen. Kendisi atatürke zıt düşmek icin yasayan bos bir adam. Hic sevmem kendisini.Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben o ecdadımı savunuyorum varsa sizin sizde savunun herhangi bir üslup bozukluğu yok
Tarihi yanlış anlatmaktansa zıt olması daha iyidirbu adamı atarak kanıtlamayın lütfen. Kendisi atatürke zıt düşmek icin yasayan bos bir adam. Hic sevmem kendisini.
Zıt olması derken. Senin bu konuya mesaj yazmanı sağlayan adama hakaret eden adami mi bana savunuyorsun?Tarihi yanlış anlatmaktansa zıt olması daha iyidir
Tabi sende haklısınZıt olması derken. Senin bu konuya mesaj yazmanı sağlayan adama hakaret eden adami mi bana savunuyorsun?
TeşekkürlerTabi sende haklısın
Zıt olması derken. Senin bu konuya mesaj yazmanı sağlayan adama hakaret eden adami mi bana savunuyorsun?
Gereksiz tartışmaya girmeyin arkadaşlar. Hem konuyu kirletiyorsunuz. Hem kalp kırıyorsunuz. Özelden birbirinizi "Tam" anlamıyla dinleyerek konuşabilirsiniz İyi forumlarTabi sende haklısın
Yoo hocam gayet güzel konusuyoruz. Şahsen kalp kirdigimi dusunmuyorumGereksiz tartışmaya girmeyin arkadaşlar. Hem konuyu kirletiyorsunuz. Hem kalp kırıyorsunuz. Özelden birbirinizi "Tam" anlamıyla dinleyerek konuşabilirsiniz İyi forumlar
Devamında gelebilir diye. Erken önlemYoo hocam gayet güzel konusuyoruz. Şahsen kalp kirdigimi dusunmuyorum
Dostum attığın adamın deli raporu varMesaj otomatik birleştirildi:
Ben o ecdadımı savunuyorum varsa sizin sizde savunun herhangi bir üslup bozukluğu yok
dostum ufak bir tavsiye hatıralar 1.derece kaynak değildir ha ben sana katılıyorum bu arada bende atatürkçü bir insanım ama sadece hatırtlamak istedimMustafa Kemal nutukta kaçtığını ve vatan haini olduğunu söylüyor. O yeter.
Hatıradan daha fazlası dostum bu. Atatürk orada da gazeteden kaynak gösteriyor.dostum ufak bir tavsiye hatıralar 1.derece kaynak değildir ha ben sana katılıyorum bu arada bende atatürkçü bir insanım ama sadece hatırtlamak istedim